<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 摩連奴以口罩抗曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-10 02:39 AM:

雖然係啫,但佢地點會咁諗呀...........佢地只係覺得佢地既目標係足總盃決賽
係既, 益左而家係聯賽對佢地既球隊
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-4-10 02:41 AM:

係既, 益左而家係聯賽對佢地既球隊
摺吧啦
Originally posted by adamjacky123 at 2006-4-10 02:15 AM:
宜家好憎Westham.....場場都留力,做成"Ranking effect".......
無計架喎...
你係韋斯咸都會係咁打啦...
佢地人腳有幾多料...你知我知...
E+仲唔留力打足總杯...唔通真係同你搏名拎個聯賽較高既排名咩...

我諗全韋斯咸上上下下都唔敢諗呢十年八年入便...
佢地會贏到聯賽冠軍...
但相反足總杯又唔同...
抽條好籤...踼兩三場好波...
咁就有機會拎冠軍...
加上已經去到呢個階段...
搏多兩場就攪掂...
唔全心全意去打就勢係假啦...
仲理得你聯賽D 比賽咩...

"RANKING EFFECT"
聯賽就係咁架啦...
所以抽到季尾對中遊份子係最好...
Originally posted by sonyguy at 2006-4-10 09:51 AM:

無計架喎...
你係韋斯咸都會係咁...
係呀,佢地既目標就係足總盃決賽
摺吧啦
When West Ham can play in FA Cup final
Do u know that they get a place in UEFA cup next year?
that's why they are putting all of their efforts in FA Cup nowadays,.
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
其實唔可以話west ham留力,除左受傷球員佢地都出左全部主力,
只係車路士太勁。
唔通贏緊一粒同打多個人果時都唔想贏咩。
Originally posted by Alan1234 at 2006-4-10 10:51 AM:
其實唔可以話west ham留力,除左受傷球員佢地都出左全部主力,
只係車路士太勁。
睇你點諗…
事實上就係贏波後冇留力 .
係輸左3球之後先留力 .

不過好多人就咁睇就話成隊波因要打足總留力 , 點踢都未睇 .
個人就認為剛剛相反喇。
Originally posted by Alan1234 at 2006-4-10 10:51:
只係車路士太勁。
我都覺得尋日韋斯咸唔算留力lu....重記唔記得之前韋斯咸對保頓嗰場聯賽...前中後三線都唔齊人呀....尋日常規正選都在陣...我就唔多覺佢哋有留力之嫌~
仲有曼聯對車仔o個場, 曼聯贏左差距就得四分, 摩連奴教到隊波再係咁茅, 成日打少個, 真係好大機會再分失架
打多個人﹐竟然全場捱打......個心飛鬼咗去隻足總盃度﹐之前仲搵住安東會幫大佬手﹐搞到車仔失分......點知輸舖"傑"嘅......好彩曼聯都拆爆廠﹐仲keep住只有7分距離..........
光復香港,時代革命
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 摩連奴以口罩抗曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。