<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!
返回列表 回復 發帖
阿仙奴d後生仔真係有料到
將來不得了~
Originally posted by adamjacky123 at 2006-4-10 10:18 PM:
其實講番Arsenal,
我預計佢地下季就算冇左Henry,
冇乜影響je,Reyes,v.Persie,Adebayor夠剎ga喇....

P.S.信我la....我都有d眼光ga....你見我睇中Wigan都ok ga....
But i think Henry is still crucial in Arsenal, other players are playing well though. New players need someone to lead.Just like Ronaldinho is very important in Barca... Anyhow I 100% agree that the new players are very potential.

[ Last edited by sirbatista on 2006-4-11 at 07:59 PM ]
你依家至知曼聯勁??
不過遲知好過唔知~~
阿仙奴,得費比加斯同希比好波only
朗尼一個都攪掂四個後防~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by bigfish at 2006-4-10 12:49 AM:
阿仙奴...跟本唔係曼聯級數, 贏皇馬o個場都係好彩打死守
Disagree. Arsenal can play extremely well when they are on form.
曼聯下場對新特蘭

一定要打醒精神, 吾好唸住win左9場就放鬆

要記住04年輸比狼隊既教訓
Originally posted by sirbatista at 2006-4-11 19:58:

But i think Henry is still cr...
同意. Henry係少數有能力以一人之力扭轉成隊球隊命運嘅球員, 加上佢係Arsenal班後生仔嘅支柱, 如果Henry離隊對Arsenal嘅影響都幾大.
Originally posted by Tokyo2040 at 2006-4-14 12:11 PM:

同意. Henry係少數有能力以一人之力扭轉成隊球隊命運嘅球員, 加上佢係Arsenal班後生仔嘅支柱, 如果Henry離隊對Arsenal嘅影響都幾大.
亨利跑得太快,一般後衛根本追唔倒佢,佢100米10.7秒架!!!慢奧雲0.1秒咋!!!配合佢既188cm高度,拉唔跌......加埋佢既盤扭,基本上在比賽末段既亨利係最恐怖,因為所有人體能下降後,速度高的人會特別著數。

[ Last edited by Kian76 on 2006-4-14 at 12:34 PM ]
我愛長澤
Originally posted by buengland at 2006-4-13 02:38 PM:
曼聯下場對新特蘭

一定要打醒精神, 吾好唸住win左9場就放鬆

要記住04年輸比狼隊既教訓
應該可以放心..
果次輸俾狼隊...
一來狼隊主場..都打得下..
二來果時既曼聯表現都唔係咁好..
不過都係醒神d好@@
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2006-4-14 13:49:

應該可以放心..
果次輸俾狼隊...
一來狼隊主場..都打得下..
二來果時既曼聯表現都唔係咁好..
不過都係醒神d好@@
來個12:0破英超紀錄吧...!!~
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-14 03:32 PM:

來個12:0破英超紀錄吧...!!~
星期一對熱刺至係硬野, 今場數幾球留力打個場算吧
一剎那的幸福足以回味一生

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。