<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!
返回列表 回復 發帖
曼聯勁呀
新特蘭都和
真係唔好彩
Originally posted by brightman at 2006-4-15 02:51 PM:
其實曼聯尋日攻勢都幾多, 有成31次射門13球中龍. 不過個龍門打到上哂身, 有幾球朗尼,c7, 雲佬d 必入波都救到...其他新特蘭防守球員打得亦好. 只能夠講新特蘭打得好出色...
功勢多有咩用..??你睇下31次射門有幾多球係浪射 or 撻Q or 炒飛機??
真正有威脅至多都係得兩三球,但係就偏偏俾人地個龍門著哂火救哂出黎

曼聯上半場已經係輸輕敵
你睇下c7就知咩事,成日o係度玩假動作
其他球員下下射波射到無哂譜
雲佬更加影都唔見
醫院波就頻頻傳出
再唔係"線"腳甩波
我真係講唔出上半場入面有邊個係打得好
我甚至覺得新特蘭打得仲進取過曼聯多多聲=.=

下半場稍為打得有起色d
就偏偏人地龍門上身
鬼咩,上半場人地打到咁fit,肯定有信心守你啦
"線"腳情況頻頻發生
好多時單刀機會白白浪費
到換人出黎都已經無用
人地已經打龜縮戰術,擺明用個人擋你d波
更何況新特蘭有一兩球真係可以修死曼聯=.=

0比0..慶幸咁都有1分
不幸既之前所作既種種假設乜都無用
岩岩chealsa 2 : 0  bolton...追唔到啦..希望 man utd去到che仔個場win到佢
而家落後到9分﹐要追車可以話冇可能﹐只係希望最後呢4場波﹐曼聯打番好啲﹐去到stanford拆車成功﹐落下摩生面
光復香港,時代革命
贏到車仔就相差六分, 仲有少少機會, 因為車仔仲有兩場作客
今場曼聯贏唔到好唔柢囉, 新特蘭對其他球隊又唔踢好d, 真係唔公平
Originally posted by bigfish at 2006-4-16 12:32 AM:
今場曼聯贏唔到好唔柢囉, 新特蘭對其他球隊又唔踢好d, 真係唔公平
每年降班既球隊...總會搵番一場來打代表作..拎番個尾彩...
如果場場keep住咁打..駛乜降班-_-
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by bigfish at 2006-4-16 12:32 AM:
不過照計數﹐車仔羸多2場就搞掂﹐分分鐘到紅魔對車仔嗰陣﹐車仔已經肯定咗贏
光復香港,時代革命
超,曼聯都唔係第一次攻唔掂弱旅架啦,上年俾亨格比o個隊禁住黎打。輸得仲樣衰啦!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-16 01:17 AM:

超,曼聯都唔係第一次攻唔掂弱旅架啦,上年俾亨格比o個隊禁住黎打。輸得仲樣衰啦!!
你係咪講狼隊呀?
光復香港,時代革命
Originally posted by ThomasKoon at 2006-4-16 01:20 AM:

你係咪講狼隊呀?
綠黃色衫既。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。