<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 細驚 at 2006-4-10 01:24 AM:
我覺得今場波阿仙奴最大問題
唔係冇前鋒入波
係後防打得打散太亂甩漏太多
前中都唔係打得差, 好彩唔會食蛋既
係入埋唔夠輸既唧
但係阿記前中做唔到好有組織既埋門, 攻唔入人地自然會比人攻番. 況且朗尼真係好fit. 佢入第一球真係好靚.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by sas at 2006-4-10 01:09 AM:

仲有你地個托尼,不如叫托球
呢個我話唔關托尼事, 要鬧就鬧普爾..不過咁如果佢睇到就會pk兼紅牌..場波就會唔好睇

優勝劣敗,2-0係正常
阿仙奴唔係差, 但係曼聯真係冇得彈
阿仙奴唯一既藉口,就係體力
yeah yeah yeah.. glory~glory~glory manchester united
Originally posted by 單字一個撚 at 2006-4-10 01:18 AM:

我睇呢條友一定好憎阿仙奴=   =
唔駛理佢啦
到時阿仙奴攞歐聯冠軍佢又會話負碌架啦
100%支持阿仙奴!
你講得好,呢d人得把口,佢好似咩都佢知哂咁
Originally posted by alantai at 2006-4-10 01:28 AM:
優勝劣敗,2-0係正常
阿仙奴唔係差, 但係曼聯真係冇得彈
阿仙奴唯一既藉口,就係體力
一來啦, 二來雲佩斯同阿迪拜約係無默契可言. 相對於fit到震既朗尼就差好遠.

Originally posted by brightman at 2006-4-10 01:28:

呢個我話唔關托尼事, 要鬧就鬧普爾..不過咁如果佢睇到就會pk兼紅牌..場波就會唔好睇
o下,咁都唔關托尼事...
唔通關朗尼事??最衰朗尼射個波埋托尼隻手度,係咪??

仲有牙,提提你!!!!!呢度唔同港男,唔可以講粗口架~
阿仙奴今場輸2樣野
1.辛特路斯跟住mark唔掂朗尼,兩球都係因為佢之過所以俾朗尼發揮到機會
2.唔知收埋亨利做乜,講真留力留到咁真係讓波咁讓

同埋托尼果球手球真係好彩
唔俾12碼都偷笑
打到好似自由龍咁,真係唔知阿仙奴搵邊個做龍門~

曼聯今場的確發揮到質素既~呢樣無得argue
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-10 01:38 AM:

咁球證無判到手球係咪應該將矛頭指向球證度呢 ?

ps: 我知道, 有粗口都會留番第度講

Originally posted by kakeidevil at 2006-4-10 01:38 AM:

PK 解Penalty Kick wo
唔係粗口黎嫁bo
支持社民連!
Freedom Forever
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。