<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by brightman at 2006-4-10 01:22 AM:

我唔係阿記fans, 不過見到今場排陣...
Reyes 四強第一回合停賽, 而且2個星期後先打
唔出 Reyes 同亨利應該唔係留力,可能有D傷

總之,曼聯贏唔係負碌, 阿記輸唔係無運, 就冇咩好講
Originally posted by brightman at 2006-4-10 01:43:

咁球證無判到手球係咪應該將矛頭指向球證度呢 ?

ps: 我知道, 有粗口都會留番第度講
啱牙~

但我地唔係講緊球證應唔應該判手球,係講緊托尼用手擋波牙
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-10 01:49 AM:

啱牙~

但我地唔係講緊球證應唔應該判手球,係講緊托尼用手擋波牙
咁好明顯啦
話唔定第日佢有機會做龍門.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by sas at 2006-4-10 01:44:

PK 解Penalty Kick wo
唔係粗口黎嫁bo
對對對!!!!!對得不能再對。
技術性擊倒,無甚可說的,面對祖雲達斯,阿仙奴表現出來的格食格味度甚濃,面對皇馬的而且確是守得好,而且皇馬的確不見得踢得好好,今日面對曼聯,大家踢慣踢熟,冇話邊個剋邊個,相對黎講近年對親曼聯都多數敗陣的阿仙奴今次也不例外,再敗。

再次顯示出雲格的確不是想像中的開放,他還是幾保守的領隊類型,在戰術上他經常會在大戰時把踢開進攻足球的阿仙奴改變成突擊,正因為咁阿仙奴既球員先會難以適應,唔係質素問題亦唔係打保守少少問題,只是他變得與平時太大,球員會進退失據,無法表現正常實力。

當然,這一季是多少有點改進,在歐聯中也証明了,回想從前的阿仙奴在歐聯轉踢防守性較重的戰術就實死咁款,今日的他們是好了很多。但也不足以應付氣勢如紅的曼聯。
我愛長澤
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-10 01:52 AM:

對對對!!!!!對得不能再對。
兩睇啦

Originally posted by bigfish at 2006-4-10 01:05 AM:

歐聯? 佢連維拉里爾都過唔到 la
咁又係呀~ 皇馬屎過維拉里爾咁多都係主場輸一球之嘛!
Originally posted by Pharaoh at 2006-4-10 01:57 AM:

咁又係呀~ 皇馬屎過維拉里爾咁多都係主場輸一球之嘛!
而家有d驚阿仙奴過唔倒維拉利爾o個關,問題係佢地今季歐聯硬係有d危機咁樣。係咪太順利呢??
我愛長澤
講真句以近幾年兩隊對戰黎講呢場波都幾斯文同幾好睇, 宿敵大戰既味道無咁濃

Originally posted by Kian76 at 2006-4-10 02:01 AM:

而家有d驚阿仙奴過唔倒維拉利爾o個關,問題係佢地今季歐聯硬係有d危機咁樣。係咪太順利呢??
個人意見, 阿仙奴對ac大把握過對維拉利爾...至於另外一個問題, 上季利記都做過,唔知今次阿記成唔成功

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。