<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Pharaoh at 2006-4-10 02:05 AM:

輸o左就的確係輸o左
不過我都可...
係歐洲國家盃都仲可以的
現家我諗mark唔住lu
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by adamjacky123 at 2006-4-10 02:24 AM:

= =Gary仔上年剷到佢趴低仲記憶猶新
我仲記得菲臘仔o係度時...兩兄弟輪住上的情境xd
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2006-4-10 02:26 AM:

我仲記得菲臘仔o係度時...兩兄弟輪住上的情境xd
真系比人輪X咁跚躪..........
Now's the time,Italy.
even放Ljungberg同Campbell都唔覺佢地有態
支持社民連!
Freedom Forever
唔好嘈啦...身為曼聯迷都覺得阿記有放水比曼聯既
我覺得今場阿仙奴唔好好矛(除左托尼果球外)
大家既敵人都係車仔.....
為左曼聯又過1關  應該高興

期待車仔失分~~~~~~~~~~~~
Originally posted by brian213213 at 2006-4-10 02:36 AM:
唔好嘈啦...身為曼聯迷都覺得阿記有放...
下週復活節快車好關鍵...曼聯主場對新特籣食硬, 不過作客熱刺有d難度
一剎那的幸福足以回味一生

今場睇得出阿仙奴留力
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
Originally posted by LMQ at 2006-4-10 01:42 AM:
阿仙奴今場輸2樣野
1.辛特路斯跟住ma...
2.唔知收埋亨利做乜,講真留力留到咁真係讓波咁讓
arsenal 對 manu 時收起 henry 已有前科, 可能係留力, 亦都可能係戰術
Because Arsenal will play Portsmouth (away) on Wednesday, then there will be another 2 matches in Easter Holidays. (i.e. Euro on 18/19 April)

I.e. that's why they may rest several players yesterday

And Man Utd played much better yesterday and I think Man Utd deserve to win
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
絕對吾覺收起享利係留力, 反而覺得佢係累or受傷, 你地吾見享利一出場完全不在狀態嗎??
何況人地比賽打完打握手示好, 場波又少有地好少暴力場面, 高手過招, 我地作為2隊波的球迷
應該引以為榮.....而吾係係度罵戰~~~
他們打出一場好好的精彩比賽, 不論曼聯球員同阿仙努都係....
而我係曼聯球迷, 我都欣賞列文的表現, 場波大家都打得好好!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。