<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-4-10 02:01:

而家有d驚阿仙奴過唔倒維拉利爾o個關,問題係佢地今季歐聯硬係有d危機咁樣。係咪太順利呢??
已經對咗隊最好打架咯喎.....
Originally posted by iMacc at 2006-4-10 10:40 AM:

已經對咗隊最好打架咯喎.....
維拉利爾最恐怖係個列基美,你唔知佢幾時會發癲,雖然阿仙奴作客都贏到皇馬,但係皇馬依家有幾「勁」大家都知,相反維拉利爾班波入到四強一定好落力,雖然阿仙奴班球員都會,但係列基美會係一個變數(對國米果場都係佢斬個罰球同搏個罰球返黎.......)
加油呀維拉利爾,我睇好你入決賽嫁
摺吧啦
Originally posted by au212001 at 2006-4-10 10:24 AM:
絕對吾覺收起享利係留力, 反而覺得佢...
o岩呀~今場冇以前果d咁多「埋牙」鏡頭,大家都打得好呀~雙方球迷唔需要係度罵戰呀
摺吧啦
Originally posted by au212001 at 2006-4-10 10:24:
絕對吾覺收起享利係留力, 反而覺得佢係累.........
絕對地同意~

享利同龍格堡出嚟之後重衰過未出...個勢完全無哂~
Originally posted by iMacc at 2006-4-10 12:45:

絕對地同意~

享利同龍格堡出嚟之後重衰過未出...個勢完全無哂~
I agree about it
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
平心而論呢場波真係好好睇~

勇而不茅唔係咁容易做到...開賽10分鐘阿仙奴控制戰局...先知無享利唔代會打得唔好...之後曼聯企穩陣腳後慢慢攞返主動權...一路壓住打到尾...間中阿仙奴都有零聲有威脅突擊...曼聯嬴波有理...不過我就覺得都係嬴一個人....就係朗尼~

呢場打得好嘅都有幾個...唔駛講最好梗係朗尼...之後有豬維豬...重有一個就係德國正選門將列文...

曼聯繼續努力追車呀~~~~
Originally posted by brightlee at 2006-4-10 10:48:

I agree about it
係呀~

所以留唔留力真係見仁見智...可能根本就係佢哋狀態唔好...就好似雲佬咁...我反而覺得出沙夏重好...因為雲佬真係無咩狀態...其實我睇返皇馬d波覺得教皇馬先最難...點解~?...因為咁多粒星唔好狀態唔俾佢哋出輸波就大件事喇...d球迷實起勢咁嘈...(呢個係我今年睇皇馬d波發覺出來的...有時施丹都可以成場打到無影無蹤...)
歐聯仲有個幾星期先踢,要留力不如下場對portsmouth或者west brom果時仲好。
Originally posted by iMacc at 2006-4-10 12:59:

係呀~

所以留唔留力真係見仁見智...
Remember in the first half, Ruud had 2 great chances?
1) header
2) he beat the offside track and had a great chance to score in 18 yards.

But he missed both chances......

He should have scored if he has fitness.....

Yeah.. suddenly I remember on Wednesday, Thierry Henry passed the late fitness test before the game vs Junvetus...
and remember he played 90 mins....

And, that's understsandable he's tired..........
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
首先,我係阿仙奴fans.

你地睇死歐聯阿仙奴過唔到維拉利爾個關仲好牙.
今年歐聯16強對皇馬同8強對祖雲係賽前都係被人睇死架.
結果...大家有目共賭喇.
我好所賞亨利,更加欣賞雲格.
雲格唔會亂黎架.
今場波.你地認為留力也好,放水比最聯也好
但係我唔認同阿仙奴唔夠班.贏唔到曼聯.
我覺得咁樣真係好侮辱..尊重對手.贏左唔係大曬.
ken
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。