<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ken1 at 2006-4-10 01:13 PM:
首先,我係阿仙奴fans.

你地睇死歐...
其實今年既阿仙奴有上年利記feel.
佢抽都維拉利爾都好難打..但點都好過對ac 巴塞啦..
對維拉利爾同阿仙奴黎講都算抽都好籤...
我都覺得阿仙奴有機會架...
Originally posted by abc123aa at 2006-4-10 10:43 AM:

維拉利爾最恐怖係個列基美,你唔知佢...
我都睇好維拉利爾, 第一回合作客, 佢地的作風, 應該先和, 第2回合先搶攻~~~
而阿仙努, 我都希望打入決賽, 咁樣 ,決賽vs巴塞or Ac 都有好好欣賞值~~~
容許我自私, 自從前2年決賽摩納哥對波圖後, 我始終想2隊強隊入決賽~~
Originally posted by ken1 at 2006-4-10 13:13:
首先,我係阿仙奴fans.

你地睇死歐聯阿仙奴過唔到維拉利爾個關仲好牙.
今年歐聯16強對皇馬同8強對祖雲係賽前都係被人睇死架.
結果...大家有目共賭喇.
我好所賞亨利,更加欣賞雲格.
雲格唔會亂黎架.
今場波.你地認為留力也好,放水比最聯也好
但係我唔認同阿仙奴唔夠班.贏唔到曼聯.
我覺得咁樣真係好侮辱..尊重對手.贏左唔係大曬.
首先我係紅魔迷~

我都唔係話針對阿仙奴...不過對維拉利爾真係上上籤...以前係真係憎阿仙奴...到而家就為睇好波而睇波...同班fd一齊睇波曼聯打得唔好打得茅我一樣火滾...照鬧可也...不過我依然心繫英超...一樣想阿仙奴嬴歐冠...所以你都唔駛"忟憎"~

不過有樣我就唔認同...阿仙奴其實一d都無留力...只係雲加見到d主力攰咗或者不在狀態先列為後備...放水就更加無機會...點會放水俾紅魔呢個世仇...況且佢哋自己都爭緊分打入前四....~

我作為一個紅魔迷都唔希望嬴一隊跌哂watt嘅阿仙奴~....其實阿仙奴尋日唔係打得差...上半場d短傳返哂嚟...不過到下半場就無哂料到...可能真係攰喇...享利下半場入替後走動都唔多...不過唔緊要啦...我覺得阿仙奴都可以爭到前四...最緊要就係嚟緊打熱刺嗰場~
大家都咁踴躍
證明車仔仲未取代到曼聯同阿記兩大球迷陣營

for ur constant effort in this topic
+3

[ Last edited by brightlee on 2006-4-10 at 04:31 PM ]
Originally posted by alantai at 2006-4-10 02:21 PM:
大家都咁踴躍

for ur constant effort in this topic
+3

[ Last edited by brightlee on 2006-4-10 at 04:31 PM ]
硬係....你試下做街訪,睇下十個有幾多個話like車仔ge....
Now's the time,Italy.
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-10 10:11 AM:

2.唔知收埋亨利做乜,講真留力留到咁真係讓波咁讓
arsenal 對 manu 時收起 henry 已有前科, 可能係留力, 亦都可能係戰術
但總括黎講以亨利既狀態真係唔知點解要擺佢做後備
想知道答案真係直接問雲格好過~
Originally posted by LMQ at 2006-4-10 03:01 PM:

費事係歐聯+世杯前傷瓜....
Now's the time,Italy.
Originally posted by alantai at 2006-4-10 02:21 PM:
大家都咁踴躍

+3

Thks for ur constant consideration for my posts

Originally posted by LMQ at 2006-4-10 03:01 PM:

雲格話henry踢完祖雲之後都未回復狀態,同埋失球唔關henry做後備事......

"Thierry had not recovered from Wednesday," argued Wenger. "He has played more games than the other players and he has just played on his own up front against Juventus twice.

"But we did not concede the first goal because he was on the bench. Manchester United won the game because overall they were sharper than us."
http://www.itv-football.co.uk/Story/0,14272,6107_1146828,00.html
依我所見,兩隊勝負取決於相方的目標而產生不同的心態.

曼聯:暫時只有聯賽杯仔一隻,雖較上季為佳,但依然未符合要求,現只差車仔7分,迎頭趕上絕非遙不可及之事,縱然不能反超奪冠,取得一席亞軍確保直接進入下季歐聯分組賽亦算有所交代,故個個將士用命,除了朗尼外,連平時兩大炸彈:李奧及達哥都減少玩野,結果一個就助攻,一個就奮不顧身攔截.

阿仙奴: 暫時果粒無收, 聯賽只能盼望第四, 但於歐聯竟能昂然進入四強,還要面對相對較弱的對手,決賽在望,奪標更不是天方夜譚.在名:於賣掉核心偉拉后,上半季成績大倒退,受盡千夫所指,但到現時竟有機會奪取球會從未染指的歐冠. 在利: 打入歐冠決賽有1500萬鎊,奪冠再有另外1500萬鎊.如果你係雲格你會點做? 結果就是亨利,雷耶斯,龍格保等前場主力先在場邊睇波, 場上的亦有所保留,彼里斯上半場門前55波停步便是一例.

波雖然輸了,但阿仙奴那班小朋友實在不容小覤,假以時日,必成大器.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。