<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!
返回列表 回復 發帖
阿仙奴今場輸2樣野
1.辛特路斯跟住mark唔掂朗尼,兩球都係因為佢之過所以俾朗尼發揮到機會
2.唔知收埋亨利做乜,講真留力留到咁真係讓波咁讓

同埋托尼果球手球真係好彩
唔俾12碼都偷笑
打到好似自由龍咁,真係唔知阿仙奴搵邊個做龍門~

曼聯今場的確發揮到質素既~呢樣無得argue
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-10 10:11 AM:

2.唔知收埋亨利做乜,講真留力留到咁真係讓波咁讓
arsenal 對 manu 時收起 henry 已有前科, 可能係留力, 亦都可能係戰術
但總括黎講以亨利既狀態真係唔知點解要擺佢做後備
想知道答案真係直接問雲格好過~
Originally posted by adamjacky123 at 2006-4-10 03:10 PM:

費事係歐聯+世杯前傷瓜....
都係一個理由黎既~
Originally posted by Alan1234 at 2006-4-10 04:05 PM:
雲格話henry踢完祖雲之後都未回復狀態,同埋失球唔關henry做後備事......

"Thierry had not recovered from Wednesday," argued Wenger. "He has played more games than the other players and he has just played on his own up front against Juventus twice.

"But we did not concede the first goal because he was on the bench. Manchester United won the game because overall they were sharper than us."
http://www.itv-football.co.uk/Story/0,14272,6107_1146828,00.html
踢到傷左??唔覺..
可能近期踢得密所以累..

又唔係咁講既
亨利已經係阿記既精神領袖
以往有佢o係度,就算佢無份入波,都能夠組織到攻勢出黎
但係如果佢唔出真係會令d隊友有少少洩氣
不過今場佢真係打到好似隱左形咁..除左見佢射過一腳罰球..我唔見佢掂過波咁滯..
Originally posted by Alan1234 at 2006-4-15 07:58 AM:

1球都入唔倒~ 0:0 死唔死!
諗住刺激番小小,
點知對sunderland先嚟失分!

[ Last edited by Alan1234 on 2006-4-15 at 08:03 AM ]
打沉自己之餘更加令摩連奴愈黎愈串
你又耐佢唔何,事實上車仔串得起
Originally posted by brightman at 2006-4-15 02:51 PM:
其實曼聯尋日攻勢都幾多, 有成31次射門13球中龍. 不過個龍門打到上哂身, 有幾球朗尼,c7, 雲佬d 必入波都救到...其他新特蘭防守球員打得亦好. 只能夠講新特蘭打得好出色...
功勢多有咩用..??你睇下31次射門有幾多球係浪射 or 撻Q or 炒飛機??
真正有威脅至多都係得兩三球,但係就偏偏俾人地個龍門著哂火救哂出黎

曼聯上半場已經係輸輕敵
你睇下c7就知咩事,成日o係度玩假動作
其他球員下下射波射到無哂譜
雲佬更加影都唔見
醫院波就頻頻傳出
再唔係"線"腳甩波
我真係講唔出上半場入面有邊個係打得好
我甚至覺得新特蘭打得仲進取過曼聯多多聲=.=

下半場稍為打得有起色d
就偏偏人地龍門上身
鬼咩,上半場人地打到咁fit,肯定有信心守你啦
"線"腳情況頻頻發生
好多時單刀機會白白浪費
到換人出黎都已經無用
人地已經打龜縮戰術,擺明用個人擋你d波
更何況新特蘭有一兩球真係可以修死曼聯=.=

0比0..慶幸咁都有1分
不幸既之前所作既種種假設乜都無用
Originally posted by ThomasKoon at 2006-4-17 01:33 AM:
最無奈係﹐曼聯永遠喺弱隊打出代表作嗰場﹐都係會輕敵.......
除左曼聯輕敵之外
其實仲有一個因素
就係對親果隊弱隊已經係篤定降班(狼隊,新特蘭呢d就係例子)
人地已經放鬆哂黎踢
咪當練波一樣囉
輸俾強隊係正常,唔駛介懷
和or嬴更加已經有賺
比起曼聯淨係識高Q大棍咁吊波入去
弱隊果d穩守突擊往往更加見效
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。