<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-10 01:49 AM:

啱牙~

但我地唔係講緊球證應唔應該判手球,係講緊托尼用手擋波牙
咁好明顯啦
話唔定第日佢有機會做龍門.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by kakeidevil at 2006-4-10 01:52 AM:

對對對!!!!!對得不能再對。
兩睇啦

講真句以近幾年兩隊對戰黎講呢場波都幾斯文同幾好睇, 宿敵大戰既味道無咁濃

Originally posted by Kian76 at 2006-4-10 02:01 AM:

而家有d驚阿仙奴過唔倒維拉利爾o個關,問題係佢地今季歐聯硬係有d危機咁樣。係咪太順利呢??
個人意見, 阿仙奴對ac大把握過對維拉利爾...至於另外一個問題, 上季利記都做過,唔知今次阿記成唔成功

除左勝負之外都有其他可觀點.
一就係今場算係希比打得較好既英超比賽, 開始上力啦佢.
二就係再次證明斯維斯達打左後好過打中堅. 佢出d波真係好靚

Originally posted by brian213213 at 2006-4-10 02:36 AM:
唔好嘈啦...身為曼聯迷都覺得阿記有放...
下週復活節快車好關鍵...曼聯主場對新特籣食硬, 不過作客熱刺有d難度

Originally posted by LMQ at 2006-4-10 06:54 PM:

都係一個理由黎既~

踢到...
後日阿仙奴有場補賽對樸次矛夫, 即係話呢個月阿仙奴個個星期都要踢兩場波. 兼且對曼城場聯賽又要延期...故亨利做後備係可以理解既事, 況且輸左比曼聯唔係大問題. 而家阿仙奴打少熱刺一場少佢五分, 但熱刺下週會對曼聯, 加上仲有場阿仙奴對熱刺呢場六分波.

Originally posted by bigfish at 2006-4-10 08:23 PM:

成隊聯合國咁, 又冇經驗後防, 得個列文
今場一唔出亨利, 其他人就死晒咁
到時阿記歐聯出局, 聯賽不入前四, 反之曼聯封王, 雲加真係冇面落台囉
咁維拉利爾都係第一次打歐聯, 陣中有歐聯經驗者不多, 同阿仙奴既情形一樣.
此外, 維拉利爾無列基美或者比阿仙奴無亨利更差.

Originally posted by kakeidevil at 2006-4-14 03:32 PM:

來個12:0破英超紀錄吧...!!~
星期一對熱刺至係硬野, 今場數幾球留力打個場算吧

Originally posted by LMQ at 2006-4-15 01:27 PM:

打沉自己之餘更加令摩連奴愈黎愈串
你又耐佢唔何,事實上車仔串得起
其實曼聯尋日攻勢都幾多, 有成31次射門13球中龍. 不過個龍門打到上哂身, 有幾球朗尼,c7, 雲佬d 必入波都救到...其他新特蘭防守球員打得亦好. 只能夠講新特蘭打得好出色...

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。