<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!
返回列表 回復 發帖
睇完場波...我認同收起亨利係留力..
但輸左就輸....而阿仙奴本身後防確實係有好多漏洞
只望佢真係可以o係歐聯奪冠..如果唔係..到時兩頭唔到岸就大鑊..
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by brightman at 2006-4-10 01:05 AM:

乜你覺得今場阿仙奴係'full team 咩
至少佢呢條防線都係近幾場用吧..
三番四次漏頂...唔好彩的話真係輸多幾粒-
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by brightman at 2006-4-10 02:03 AM:
講真句以近幾年兩隊對戰黎講呢場波都幾斯文同幾好睇, 宿敵大戰既味道無咁濃
係...呢場連雲佬都無咩插水--
先幾季...曼聯通常都好粗野-
但今季兩隊波明顯兩場對實時都收晒火..
一來兩隊波各有牽掛...二來兩隊而家有共同敵人!@? =0=
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-10 02:19 AM:

少左羅倫、堅尼、韋拉果d囉
仲少埋一個被攻擊對象~雷耶斯@@
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by adamjacky123 at 2006-4-10 02:24 AM:

= =Gary仔上年剷到佢趴低仲記憶猶新
我仲記得菲臘仔o係度時...兩兄弟輪住上的情境xd
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by buengland at 2006-4-13 02:38 PM:
曼聯下場對新特蘭

一定要打醒精神, 吾好唸住win左9場就放鬆

要記住04年輸比狼隊既教訓
應該可以放心..
果次輸俾狼隊...
一來狼隊主場..都打得下..
二來果時既曼聯表現都唔係咁好..
不過都係醒神d好@@
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by brightman at 2006-4-14 04:29 PM:

星期一對熱刺至係硬野, 今場數幾球留力打個場算吧
我估2:0@@
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by bigfish at 2006-4-16 12:32 AM:
贏到車仔就相差六分, 仲有少少機會, 因為車仔仲有兩場作客
今場曼聯贏唔到好唔柢囉, 新特蘭對其他球隊又唔踢好d, 真係唔公平
每年降班既球隊...總會搵番一場來打代表作..拎番個尾彩...
如果場場keep住咁打..駛乜降班-_-
好普通的曼聯迷~_~

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯勁呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。