<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好辛苦呀~~Help me
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 好辛苦呀~~Help me

我鍾意左一個女仔呀~~我地已經係朋友黎架啦,佢住係我樓下乍.....平時返學都會撞到佢,日日都見到面。但係而家......我唔駛再返學,一星期只可以因為課外活動而見一次(但係有時佢會唔返)!!而家因為復活節假期,所以個課外活動停左一個星期....而家要等兩個星期先可以見到佢呀!!兩個星期真係好長呀.....好辛苦....好掛住佢....成日都好唔開心呀>_<
我要點做先好呀??
我仲慘,暗戀左一個女仔差唔多8個月,傾過一,兩次,連電話都無阿我住好運,佢住美林牙,番學唔主動多數撞唔到,無相同課外活動
放假前一日,我響放學後跟住佢行,直到佢走為至,咁就默默地送了她一程,11日再會!

如果你有佢電話or msn,就唔駛驚啦,但如果無既話,就只好同我一樣,等啦

[ Last edited by 155220 on 2006-4-13 at 09:48 PM ]
.
咁我好少少....我有佢電話,傾親都個幾鐘。但係我唔咁日日打俾佢....因為我驚俾佢屋企人知成日有個男仔打俾佢,而鬧佢呀!!(佢讀女校架....)
Originally posted by ryan_wkm at 2006-4-13 21:51:
咁我好少少....我有佢電話,傾親都個幾鐘。但係我唔咁日日打俾佢....因為我驚俾佢屋企人知成日有個男仔打俾佢,而鬧佢呀!!(佢讀女校架....)
咁叫佢打俾你law
你係點問佢攞電話嫁?
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-13 09:52 PM:

咁叫佢打俾你law
你係點問佢攞電話嫁?
唔係佢俾我架....係因為課外活動有d公事上既野,所以叫朋友俾我架!!
佢好少打俾我架....除非有緊要事啦!!
咁你講到都幾熟咁, 不如約佢出黎la
橫掂住咁近
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-13 10:06 PM:
咁你講到都幾熟咁, 不如約佢出黎la
橫掂住咁近
我都想...但係佢係果d乖乖女黎架,唔係成日出街!!
仲有唔知用咩理由呢??
Originally posted by ryan_wkm at 2006-4-13 22:04:

唔係佢俾我架....係因為課外活動有d公事上既野,所以叫朋友俾我架!!
佢好少打俾我架....除非有緊要事啦!!
我都好想有佢電話,不過唔敢問
.
唉...點解呢度好似成個單戀同盟咁的????
Originally posted by 155220 at 2006-4-13 10:18 PM:

我都好想有佢電話,不過唔敢問
我隔一兩日都會打俾佢,傾親都個幾鐘!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好辛苦呀~~Help me

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。