<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 救命! 好痛呀!又話時間會治療一切傷痛!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hate1118 at 2006-4-13 10:33 PM:

我冇話要擁有佢, 係我要佢走, 但心痛麻, 我諗我精神分裂呀
哈哈...我以前分手時都會嫁...
但到後來明白到可能佢幸福過我同佢一齊個陣...
so...以後一發覺我同個女仔已經冇可能係一齊...
我就會直接了當...走左...對兩個都好ma...
倚.....我又係咁喎.....大鑊啦.....我仲要會考添架......唉.....好煩..好痛.....
睇你系什么心态,如果你可以放开,一秒後可能都已经唔记得了。
如果你一直执着,思念和憎恨将会越来越深,永远也忘不了,100年可能也是等于你的一秒(相对论)。
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by byros04 at 2006-4-13 10:39 PM:
倚.....我又係咁喎.....大鑊啦.....我仲要會考添架......唉.....好煩..好痛.....
讀書緊要呀...手足...!!
Originally posted by Rya/V at 2006-4-13 10:24 PM:

哈哈...依種安慰人既方法我都係第一次見咋
我擺明唔係安慰人啦,似乘機發自己脾氣就真

[ Last edited by LU on 2006-4-13 at 11:10 PM ]
Originally posted by byros04 at 2006-4-13 10:39 PM:
讀書時唔同, 仲有大把青春, 時間, 仲後生, 況且後生是容易忘記東西,
加上未婚未嫁, 就算分手都冇咁大壓力, 唔似我
Originally posted by LU at 2006-4-13 11:05 PM:

我擺明唔係安慰人啦,似乘發自己脾氣就真
講還講...一定要清楚死係完全解決唔到問題嫁
Originally posted by Rya/V at 2006-4-13 11:10 PM:

講還講...一定要清楚死係完全解決唔到問題嫁
咁你放心....我發吓脾氣就無事嫁喇,不如睇吓樓主e+點先啦,佢好似好慘咁
塭過第二個拉 呢個世界有好多值得你愛的
For example , like me
但係呢個世界唔係你話愛第二個就愛到, 亦未必找到
人愛我呢, 我老啦! 用左十年去愛一個人, 一世人未必
有咁多個十年, 加上我有病點愛呢!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 救命! 好痛呀!又話時間會治療一切傷痛!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。