<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 謝謝港男俱樂部!令我呢個cd rom不再cd rom!
返回列表 回復 發帖

[游人間‧頑童俱樂部] 謝謝港男俱樂部!令我呢個cd rom不再cd rom!

還記得初來ef的時候,那時好像只須發帖便自動加分,所以,積分也像沒有什麼用!

那麼,人總是自私的,我不分享,只讀!如是者過了年多兩年!

一天,舊的ac不知怎的忘了密碼,再重新開啟了一新ac,依然自私,依然只讀,不寫!

終於港男俱樂部開張,我覺得很有趣,什麼文字不設防,初時我以為是胡說的!

但真的能實踐!(也有例外的,但也實踐了八,九成!)

現在我已有幾百帖子(知道一些發帖成千上萬的會員,我當然不值一晒!)

但對於一個cd  rom來說,是奇績!

謝謝版主BOYDWAN ,辛苦了!

希望將來更多cd  rom脫離cd  rom行列,齊來分享!

最後,祝港男俱樂部蒸蒸日上!成ef之冠!

祝各港男俱樂部的兄弟姊妹身體健康,財源廣進!

[ Last edited by alan123boy on 2006-4-13 at 11:50 PM ]
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
太令人感動~alanboy~~
送個美女比你~
做個出色o既poster~~~

Originally posted by alan123boy at 2006-4-13 11:48 PM:
還記得初來ef的時候,那時好像只須發...
我都差唔多啦
只不過我好你小小
later一個月入黎
但係而加只係得8xx出貼量
我好唔開心
我而加開始要狂出貼啦
希望各位板主多多見諒
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-14 00:18:

我都差唔多啦
只不過我好你小小
later一個月入黎
但係而加只係得8xx出貼量
我好唔開心
我而加開始要狂出貼啦
希望各位板主多多見諒
hey~出post多與少係無意思o架~
最重要o既係玩得開心嘛~~

就算比你做到post皇post后~
但全部係洗版得黎o既咁又點?~無用~~

多o的參與討論&吹水~
咁你o既出post量自然會上升o架喇~
無須刻意去製造出post數量~~

講乜都係假~最緊要係而家玩得開心~
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-14 12:34 AM:

最...
但係我就係玩到好happy
所以係咁出貼lo
lala姐姐你玩得ha唔happy先
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-14 00:39:

但係我就係玩到好happy
所以係咁出貼lo
lala姐姐你玩得ha唔happy先
重使問o既...............唔話你知~等你心思思~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-14 12:49 AM:

重使問o既...............唔話你知~等你心思思~~~~
我唔要啊
我死比你睇

Originally posted by coolala2005 at 2006-4-14 12:34 AM:

最...
呃post王數字member
有趣分享: 216+
Originally posted by d228216 at 2006-4-14 01:36 AM:
有趣分享: 216+
d叔叔
你都分享下你d心得啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 謝謝港男俱樂部!令我呢個cd rom不再cd rom!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。