<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家對本人(九,狗)有甚麼評價? [好壞都可以談]
返回列表 回復 發帖
反骨無情未見過~
日本女優未搞過~
大大聲聲唔係錯~
隊你一刀無想過~
長存友誼酒干歌~

Originally posted by 月月鳥 at 2006-4-16 10:33 PM:

有冇新女優好睇
依排冇乜
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-16 10:34 PM:

咁你點解唔去投考做男優?
咁冇人道既野, 我點做.
Originally posted by d228216 at 2006-4-16 10:31 PM:

me too, 我愛90%以上既日本人, 尤其果D女優
Me Too

一切盡在不言中....
我仲記得你比人ban果日,心情真係好down,連返工都冇哂心機,係到諗有冇計叫渣fit人開恩一次,但最後做乜都冇用,仲比渣fit人串到一棟都冇.
係...冇錯...你平日除左hill d ,串d,自大d,口臭d...其實個人都ok架.又學識淵博,見聞亦廣.我都好服你,以前個 "江湖百曉生特區"簡直係經典..
後黎用打九棒上返黎之後,發覺你有d唔同左,平易近人左..這是個好的轉變..
anyway..總之我好高興認識你這位朋友.

你也作詩送九利
我也作詩送九利
天南地北蓼 26FUN
都是港男眼中淚。

[ Last edited by Triangel on 2006-4-17 at 03:04 AM ]
7    6      5    4     3    2    1
Hope you get banned again.
Originally posted by fantasywave at 2006-4-17 05:12 AM:
Hope you get banned again.
你冇撚野呀..死撚開啦.PK

Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-16 10:26 PM:
真奇怪, 點解大都係正面評價, 唔通d襯家著晒草?
哈哈.....又點會有一世既襯家...如不是必要...
又有邊個想同你對襯家....
甘幾時又再開返江湖百曉生特區先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家對本人(九,狗)有甚麼評價? [好壞都可以談]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。