<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家對本人(九,狗)有甚麼評價? [好壞都可以談]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-17 08:22:

你兩隻嘢比人講吓得唔得...
係呀, 話左任人講, 佢話想我再被ban, 可能係佢真心說話呢? 有何不可?
多謝Gary仔與15仔, 遲d我會有新搞作, 請拭目以待。
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-18 12:45 PM:

係呀, 話左任人講, 佢話想我再被ban, 可能係佢真心說話呢? 有何不可?

Originally posted by garycheung at 2006-4-17 02:34:
我仲記得你比人ban果日,心情真係好dow...
好兄弟, 好安答, 好老契.............
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-18 12:48 PM:

好兄弟, 好安答, 好老契.............

Originally posted by karen0123 at 2006-4-17 15:57:
九哥就唔知啦
但是樂壇渣fit人就真是有點兒.............

(我估咁樣打唔會比人扣分或者ban掛...)
哈, 你諗你啦, 大人擺起官威時非同小可, 醒爬呀!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-18 12:45:

對手是...........
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-18 21:09:

對手是...........
可能係你, 小心d..........
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-19 01:13 AM:

可能係你, 小心d..........
恰靚仔?!唔係你性格.你搵d高人黎開片啦!btw你同andyho冇野嗎?
Originally posted by 12d3 at 2006-4-19 01:34:

恰靚仔?!唔係你性格.你搵d高人黎開片啦!btw你同andyho冇野嗎?
EF已經冇乜高人, 剩下來的大都係老朋, 冇乜癮;
我不嬲同andyho冇野, 只不過佢同我有野, 我同佢講笑佢當真, 佢唔係好玩得......
以和為貴
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家對本人(九,狗)有甚麼評價? [好壞都可以談]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。