<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題] 你認為以下邊件係26FUN最常遇到ge怪事?
返回列表 回復 發帖

[加分題] 你認為以下邊件係26FUN最常遇到ge怪事?

多選投票, 共有 0 人參與投票
4.64% (7)
7.95% (12)
11.92% (18)
15.89% (24)
7.28% (11)
3.97% (6)
41.06% (62)
7.28% (11)
您所在的用戶組沒有投票權限
我只係唔知點解會俾人加左一分,有感而發.....
* }) e" U8 W* {8 F2 Q5 ?所以順便問下大家有無同感o者+ v  V- p/ i" Q- n& d
$ C2 E% L9 f# g; `) I
[ Last edited by irisG on 2006-4-18 at 02:30 AM ]
我成日都唔知自己貼過乜或者講過乜會俾人加左一、兩分7 z2 u. |3 E1 H: z' f
好得意嫁...有時意為佢會加分個D...就冇加到...
, G, p2 m/ ]( e有D冇諗住有分加既...就有一兩分加下...
' P% F7 t0 U% K4 L1 _9 J所以依家都睇化左....抱住分享既心情回覆/POST野) ~) ~( B2 K4 f: j- ^5 D" l+ _
! v0 k: d  m+ w) B; v9 ~

/ q& B: r8 y; d( Q$ D' l[ Last edited by cwleung on 2006-4-17 at 10:19 PM ]
我都覺得係...會無啦啦有分加咁...
一直都處於低分......
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
係唔係都用"大波xxx"、"激突xx"、"勁索xxx"9 @% x% c8 I8 g* E
點知都係d濕碎料~
無得解!純粹八卦。- K" u3 r! z& A. V0 y; p4 _+ M% [
不過10000分就好吸引,唔知咩人有?
求FUN不求分,最緊要開心!

JUST FOR FUN
我認為最常遇到既怪事係:  I7 [- a0 @- i- j$ I6 v8 ]
永遠有唔知邊個"戌利"會將所有某明星既post一次過推哂上黎aio第一版。
: E6 V2 y$ ^+ G# T例如Cat May,郭芯其等女星會無啦啦第一版出現五六個posts...
我都成日唔知d分邊度加返黎~~
Originally posted by wind69 at 2006-4-17 10:07 PM:8 a6 w3 b) M9 T. t7 v) E! \! x
我只係唔知點解會俾人加左一分,有感而發.....
9 o! a$ G, |' @7 g- C4 v7 }所以順便問下大家有無同感o者
" E7 H, C2 v4 c. ]3 D/ i# e! Z3 G1 D
Originally posted by cwleung at 2006-4-17 10:18 PM:
6 `/ P2 ^3 f- y! W& Z我成日都唔知自己貼過乜或者講過乜會...
; @: h- v6 w, n1 L& f# d6 N1 j' m+ d% z. \) {5 K0 m
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-17 11:13 PM:
. C7 i4 O# B0 r  c. C我都成日唔知d分邊度加返黎~~
2 w& ~3 u( I! e2 B3 t- U! S6 I' E7 z$ v* ^- }
我都一樣; X) n% ^" U/ U& Y4 f
不過有分加,管他邊度加返黎
其他(請註明)←以上各點全部都 yes .....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題] 你認為以下邊件係26FUN最常遇到ge怪事?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。