<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題] 你認為以下邊件係26FUN最常遇到ge怪事?
返回列表 回復 發帖

[加分題] 你認為以下邊件係26FUN最常遇到ge怪事?

多選投票, 共有 0 人參與投票
4.64% (7)
7.95% (12)
11.92% (18)
15.89% (24)
7.28% (11)
3.97% (6)
41.06% (62)
7.28% (11)
您所在的用戶組沒有投票權限
我只係唔知點解會俾人加左一分,有感而發.....
- Z- z1 y% q6 I) ]- l所以順便問下大家有無同感o者
1 Q3 n# z% d2 N' j! C& A
8 P, ?% D  {" c2 _+ q3 q( i[ Last edited by irisG on 2006-4-18 at 02:30 AM ]
我成日都唔知自己貼過乜或者講過乜會俾人加左一、兩分
* H/ a  K$ _2 J3 _4 {! f7 ?* }3 C+ x好得意嫁...有時意為佢會加分個D...就冇加到...
2 o7 G2 N, g- [6 K. k有D冇諗住有分加既...就有一兩分加下...( U3 z9 \! m$ \4 K
所以依家都睇化左....抱住分享既心情回覆/POST野" O0 W. p" u5 \3 b; w9 T! s( ~

: N& Z% u6 v" o* p, _$ Y  {% J2 H% p7 C5 R6 f4 G" j
[ Last edited by cwleung on 2006-4-17 at 10:19 PM ]
我都覺得係...會無啦啦有分加咁...
一直都處於低分......
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
係唔係都用"大波xxx"、"激突xx"、"勁索xxx"" m+ F+ F2 e  E' s1 o
點知都係d濕碎料~
無得解!純粹八卦。
! O) r! O2 Y4 q- s# l- h4 d: W不過10000分就好吸引,唔知咩人有?
求FUN不求分,最緊要開心!

JUST FOR FUN
我認為最常遇到既怪事係:
* J) [0 H" O: C1 _' J1 o永遠有唔知邊個"戌利"會將所有某明星既post一次過推哂上黎aio第一版。+ T+ J/ S( H$ W7 K% k
例如Cat May,郭芯其等女星會無啦啦第一版出現五六個posts...
我都成日唔知d分邊度加返黎~~
Originally posted by wind69 at 2006-4-17 10:07 PM:+ l  i+ Y+ V5 e; D7 Q3 y" I* T
我只係唔知點解會俾人加左一分,有感而發.....# H" w  o, a: B2 K; H. p
所以順便問下大家有無同感o者
. I- s; R, Z7 A* y' \
# y2 ?+ I4 ^8 y; m
Originally posted by cwleung at 2006-4-17 10:18 PM:
! }7 ?1 m. U, N+ h2 j5 v我成日都唔知自己貼過乜或者講過乜會...
% X! z  \* O# P/ z) Z4 u! d

1 |5 W1 n# O" Y& l+ {% T
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-17 11:13 PM:
! L9 W5 L4 }. I8 L! d: L5 X我都成日唔知d分邊度加返黎~~
5 _& V9 a+ s1 s% n0 Q

* O* J, T5 C- `& r5 p4 Z我都一樣
/ b& X; s% n) Q  {4 E8 i' R* i( t6 C# U不過有分加,管他邊度加返黎
其他(請註明)←以上各點全部都 yes .....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題] 你認為以下邊件係26FUN最常遇到ge怪事?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。