<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題] 你認為以下邊件係26FUN最常遇到ge怪事?
返回列表 回復 發帖
有時一D唔係自已影OR SCAN既相,只不過係上網DOWNLOAD返黎既普通相都要SET 分 鬼死咁高,但最奇怪既係POST相本人唔係高分甚至冇分!!!!!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-18 17:43:* W" m4 u+ w, [3 K0 S
我最常遇到怪事的就是某些版主憑一己喜好扣分, 例如下列事例, 說甚麼再回覆扣100分云云, 先不說打壓言論, 就算回覆了又犯了哪門子的版規? 扣100分? 我嗱!!!!& @% _3 B( \9 Z' v1 P
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=108950&fpage=1
! u! L: n  d  `# p- C+ t1 z+ r2 f, j- V! G1 r

; k& J3 F8 p) N  P7 K( l3 b  b. n. C( C% x1 w
我答我答~5 s; @& k. ~0 }! t
九哥,唔關打壓言論事,係犯左喺非[廣告區]範圍以外宣傳其他網站之嫌呀~
! a4 }  i# n/ a, V: R始終EF還EF,咁我地無理由鼓勵其他人宣揚其他網咖嘛,咁會好唔專重admin咖~
: o" B" n1 a9 w$ Z3 ~
9 y+ H' g, ]4 w* G唉............在其位、訴其位,版主唔易做咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-18 18:59:% g/ Q/ Y' L1 @
( V* S" H5 _0 E; s

3 l) I2 K2 N* b% N; L1 i: L2 k8 t  G
5 _' L% G/ u) @0 P" Y( P# g, u2 M$ p: T
我答我答~0 [! @2 c; H# l1 v1 v- i& {
九哥,唔關打壓...
. `( `! n# b: A
Boy兄, 咁請問點解回覆者須扣100分呢? 唔想人回覆, 可以Lock Thread, 憑甚麼唔比人回覆? 仲唔係一言堂係乜 ?) w8 m& M9 l0 Z: ~4 u, Z  n1 @. u
另外我之所以提出是回應此主題, 我覺得此類事件係怪事, 別無他意, 你亦唔使解釋甚麼, 這裡某些版主的作為, 大家盡在不言中啦, 鬼叫我鍾意黎呢度玩咩? 冇計啦!!! 我贈自己兩字"犯賤"。
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-18 19:27:
% U& z$ d3 z$ K2 N" O: b1 y/ B" t
Boy兄, 咁請問點解回覆者須扣100分呢? 唔想人回覆, 可以Lock Thread, 憑甚麼唔比人回覆? 仲唔係一言堂係乜 ?, B8 ~3 k6 `" f+ Q2 q
另外我之所以提出是回應此主題, 我覺得此類事件係怪事, 別無他意, 你亦唔使解釋甚麼, 這裡某些版主的作為, 大家盡在不言中啦, 鬼叫我鍾意黎呢度玩咩? 冇計啦!!! 我贈自己兩字"犯賤"。
: y$ }& w8 J% ~0 H! G' c& C3 `( W6 S% K; w# U
/ v% \! g: n0 H7 l* G/ w

; [' z/ F9 Q% e$ m5 V( Y哈哈~我又答~我又答~~
* j7 C; a: C6 S8 _6 G  x. Y! w/ N9 j. f, z
九哥~咁要睇該區嘅"執行版主"有無on line先得咖嘛,如果"執行版主"唔喺度,除左admin之外,其他版主無得 Lock Thread 咖;咁為免情況惡化或失控,其他版主唯有咁做令會員唔好回覆咯~
1 y) v& F9 ^% C2 n! K5 @$ p" M% o5 i1 \( R+ `6 V) ]
其實怪就唔怪嘅,只不過係大家唔明白個運作有誤會啫~ 解釋小弟就無喇,只係想比大家知多dd就真嘅~. ?: V9 Y# W2 @
, u1 _0 \. `! R" S" g* R
啱~好多嘢真係盡在不言中~ 鬼叫大家鍾意嚟EF玩咩,齊齊"犯賤"啦~
我就係唔知點解比人加左4分=_=
Originally posted by Lazyman13 at 2006-4-19 12:09 AM:5 f% T( T7 {5 T" z( F7 v& H
8 V5 \$ h% [( T3 X, G2 y查唔到梗係搞錯,,,,駛唔駛
Originally posted by Lazyman13 at 2006-4-19 12:09 AM:
2 F8 @8 T$ I: f' P# P我就係唔知點解比人加左4分=_=
* k* L) w1 d6 v7 K: S* o6 o. j- Q2 {+ h
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=" R9 _. X4 s1 e5 l
#1 +2
# q5 I  g+ U3 Y/ B) R) o. U' [4 o
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=
* @5 {3 r$ }( D#9 +2
' z5 x9 K- K0 Q5 s" `1 M5 a/ U9 i1 L  a# S% f, o
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=111404, @3 S( V6 P* b' {
#7 +1
呢個題目變做加分題都幾奇怪......% {) b% o" K! g, Z
其實<加分題>呢個概念都幾奇怪.....- y7 n0 T+ k. W/ T% h0 i
其他題目冇分加我都要搭爹仲奇怪.......
Originally posted by 12d3 at 2006-4-19 01:05 AM:
9 j) M% f8 _- }. x; T7 T* Y) q/ Q- _呢個題目變做加分題都幾奇怪......  B- v* b/ _! [- R3 ^  [
其實<加分題>呢個概念都幾奇怪.....' K- J1 p' N0 l0 p8 d4 Q
其他題目冇分加我都要搭爹仲奇怪.......
, u" }" X  L$ }, d/ n3 S3 }+ J' h
有時搭搭下爹都無啦啦會加分架...
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by Lazyman13 at 2006-4-19 12:09 AM:" ^5 N( G7 L" b9 b
' w' P! N' w( u' D& u
搵到一個POST加2分...另外2分就唔知/ J  y/ U% J4 d8 ^4 z0 w
http://ww3.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=110605&fpage=1&highlight=

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題] 你認為以下邊件係26FUN最常遇到ge怪事?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。