<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題] 你認為以下邊件係26FUN最常遇到ge怪事?
返回列表 回復 發帖
我都成日唔知d分邊度加返黎~~
其實最初玩主要為分多d2 z: y& |5 H( p) ]3 d) W8 \
而家都係黎吹水多~~
Originally posted by babyjim at 2006-4-19 01:03 PM:, \. ?& U+ u: ?3 e! D
仲有仲有,就係你一話索女果陣一定會...
* J- F  e- q; x5 f" Q總有人鍾意踩自己唔鍾意ge野
Originally posted by .Fung. at 2006-4-20 02:06 AM:
$ m5 ^3 O9 Z/ e; O" q我覺得成個forum 都 發表回複獎勵積分 0 點  已經好怪...
7 @) ^" w7 j; D7 C  i; y# p3 i費事d人呃post~幾好丫我覺得
係,好多人成日將gap同gag混為一談
4 [- @+ I; |, y) @9 ^我d fd又係... 大佬ar,好地地搞咩gap je,又唔係潮吹...
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-20 08:33 PM:6 Y: d) ?) M0 f0 e$ P
- Y. d# r! c) `* w6 c
係呀係呀~1 |8 B- w  Q9 o% U/ W+ E
次次覆d野都一樣添
: i' J+ p) {8 i& N; x6 q# ?係wo...( X: ~0 e4 ]: A; p2 Q. k! l0 ^
入黎玩都唔知點樣先有分,一味亂回以為會有分...
Originally posted by 155220 at 2006-4-21 07:33 AM:
  H: K  Z! ~7 y, u, a+ w; b2 Y+ w* r4 e3 \

* D2 J' i% z2 _' F$ C( P, [有好多3000分既會員都會啦
果d係咪買分ga??
Originally posted by garycheung at 2006-4-21 11:38 PM:
* s& V2 M6 q1 {) R* G1 o) q  X$ S, e$ }% S8 x, t3 S
因為想爭發貼排名10天內第一名
9 P2 i$ z! d* Q- Q" Y' A4 g6 m
但佢地好似冇乜可能...
: p' Q" q6 t7 `! T15仔遙遙領先( O0 F0 j  y, @6 u
同埋之後好多都係平時吹開水果d黎ge
9 D; [5 ]" X& @, [8 \% T有冇o係其他版呃唔知la,我玩開果幾個版唔覺有
Originally posted by d228216 at 2006-4-22 12:49 AM:# h' p$ q! H2 k( t7 A

, r& f0 I8 M& L9 k# X過去就由他過去, 死纏一d唔開心既事, 對大家都冇好處.
7 J/ S! S0 w5 Q0 p
大家都有唔同ge野去追求
# K9 `. }2 x) W3 Y. F5 ]/ v唔會搞到我地都冇乜緊要
Originally posted by CHECSS at 2006-4-22 12:58 AM:, ?7 W% R# |. ]& j# d9 j" A* ~: H

6 r$ U4 Q5 Q7 N. W1 l9 S1 qsure 搞到我地 la
- L$ [" `& u# D
搞著你邊瓣??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題] 你認為以下邊件係26FUN最常遇到ge怪事?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。