<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » TO D叔叔
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-19 01:44 AM:
TO D叔叔
d叔叔你之前係唔係同我講過有一部相機有10倍野既(唔太記得啦)
點解我出街找唔到既
?? 細機最勁 7倍.....10倍之前講過果部係
Fuji FinePix S9500 Zoom
903 萬有效像素
920 萬 CCD 像素
28 mm - 300 mm
10.7x 對焦鏡
Originally posted by d228216 at 2006-4-19 02:41 PM:

?? 細機最勁 7倍.....10倍之前講過果部係
Fuji FinePix S9500 Zoom
903 萬有效像素
920 萬 CCD 像素
28 mm - 300 mm
10.7x 對焦鏡
有冇相睇睇啊
還有
我想知個價錢啊
得唔得啊
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-19 02:44 PM:

有冇相睇睇啊
還有
我想知個價錢啊
得唔得啊
前頁#2 第一部
$4,XXX
Originally posted by irisG at 2006-4-19 02:48 PM:

前頁#2 第一部
就係個部啊
咁係既話
我買S3好d咁波
Fujfilter-100 FinePix S9500 Zoom

推出日期:  約 2005 年 09 月  

感光元件像素:  920 萬像素

有效像素:  903 萬像素

感光元件大小:  1/1.6 吋

感光元件種類:  CCD

最大解像度:  3488 x 2616

動畫解像度:  640 x 480 @ 30 fps ; 320 x 480 @ 30fps

動畫種類:  AVI (Motion JPEG) 無間斷有聲影片

動畫音效:  有

相當於 135 格式焦距:  28 mm 至 300 mm

變焦能力:  10.7X

光圈範圍:  F2.8 - 4.9

自動對焦情況:  支援 TWIN AF、49 點自動對焦

曝光模式:  1. 支援光圈先決 2. 支援快門先決 3. 支援手動曝光

快門速度:  1/4000 至 30 秒,不支援 B 快門

ISO 感光值:  Auto 80 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600

LCD 熒光幕:  1.8 吋 (118,000 像素) low temperature polysilicon TFT 熒光幕 ,視野率為 100 %

儲存媒體:  xD-Picture Card、CompactFlash Type I/II

電池種類:  4 枚 AA 電池

重量(含電池):  745 克

體積:  128 x 93 x 129 mm
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-19 02:50 PM:

就係個部啊
咁係既話
我買S3好d咁波
Originally posted by irisG at 2006-4-19 02:48 PM:

前頁#2 第一部
$4,XXX

超出如算tim
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-19 02:51 PM:

超出如算tim

Originally posted by irisG at 2006-4-19 02:51 PM:

不過S3有冇動態x影嫁
Originally posted by irisG at 2006-4-19 02:54 PM:

:clap...
S3
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » TO D叔叔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。