<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-2 20:40:

http://www.26fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=36
因為依度
搵左好耐先搵到
Originally posted by d228216 at 2006-5-2 21:40:

奸Q題 中 16 of 17
Originally posted by 155220 at 2006-5-2 21:43:
響aio係唔係連過氣明星都唔貼得?
未必, 要睇貼圖者是誰, 或負責的版主又是誰;
你...........哼, 哈!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-2 22:02:

唉!咁難得有個機會,宜家就........................
.
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-2 10:02 PM:

九哥識唔識影相....有冇單鏡相機???
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=113107&fpage=1
Originally posted by d228216 at 2006-5-2 22:15:

九哥識唔識影相....有冇單鏡相機???
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=113107&fpage=1
係人都識影相, 只係叻唔叻既問題, 我屬於唔叻.........
我得部720萬像SONY-CYBER-SHOT-DSC-W7......有冇問題?
Originally posted by 155220 at 2006-5-2 22:14:

唉!咁難得有個機會,宜家就........................
你又係既, 好影唔影, 影著個勾佬賤婦, 仲要影到黑尻麻麻..........
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-2 10:23 PM:

係人都識影相, 只係叻唔叻既問題, 我屬於唔叻.........
我得部720萬像SONY-CYBER-SHOT-DSC-W7......有冇問題?
依部唔得
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-2 22:25:

你又係既, 好影唔影, 影著個勾佬賤婦, 仲要影到黑尻麻麻..........
.
Originally posted by d228216 at 2006-5-2 22:27:

依部唔得
點解唔得?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-2 10:31 PM:

點解唔得?
器材要求:

1. 最佳為單鏡相機.
2. 自動相機要求:
   a.有熱靴閃燈位 / 或 閃燈引線 - 禁止使用內閃.
   b.相機必須可關掉 防紅眼 功能 / 或冇防紅眼 功能

[img][/img]

[ Last edited by d228216 on 2006-5-2 at 10:35 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。