<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-1 02:03 PM:
準決賽應該都係LA 打比
第6對7
會唔會係第1年第2同第3都出唔到線
lakers照計冇人夠brand撞...
nuggets原本martin都或者可以夠,但佢自己又搞事wo,搞到冇得打
camby,elson係高... 但都唔夠brand黎
仲有kaman,佢真係超博,打波好似博左條命咁,有d似chris andersen咁,不過仲大隻d
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-1 02:20 PM:

clippers內線實力好強,後備also比suns強,到時lakers一定會打返kobe
即係叫我地黎緊最高得分估kobe??
radmanovic黎到clippers又好左好多... 有d似horry,間中射你1,2球3分...
james singleton會係一個x-factor... o係regular season睇到佢搶板ge能力
nuggets睇黎都冇la...
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-1 03:01 PM:

LACx-factor~C.Maggette
佢好大隻...
所以剷籃成日and 1!!
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-1 03:10 PM:

佢上年未傷嗰陣博勁多罰球,
nba頭...
mobley,ross,cassell佢地d防守都唔流
Pts: Nowitzki
Reb: B. Wallace
Ast: A. Miller
Originally posted by Kian76 at 2006-5-1 06:09 PM:

佢唔能夠一個人帶起成隊垃圾打波。真係想睇下冇埋馬里安佢會點。
咁梗係死la
但係當年jordan冇左pippen,都拎唔到冠軍la
打波唔係打一個人...
仲有,suns d人都唔差,未至於垃圾!!
咁耐有咩班霸只係一個人帶住成堆唔掂ga?? 至少都2,3個la
lakers而家都係,odom都唔係差
Originally posted by Kian76 at 2006-5-1 06:19 PM:

但而家既太陽己經半死了......有馬里安幫拖都係冇用。
我認為只係戰術問題
lakers用到適當ge戰術,但suns唔得
如果照你之前咁講,suns根本就冇可能o係season有咁好ge成績

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-5-1 at 06:23 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。