<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
如果一個playoffs黎計ge ppg,應該係mj
但係佢打得3場... 43.7ppg ,86年ge playoff
另外jerry west應該第2,40.6ppg,不過打左11場lor~~就係65年ge playoff
rick barry都唔差,有39.7ppg,打左7場,70年ge playoff

反而chamberlain o係playoffs ge得分冇佢2個咁癲
regular season就可以avg 50分一場
playoffs最勁果年都係avg 37分,又係打得3場

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-4-21 at 05:50 PM ]
仲有個matchup唔好忘記
係james對arenas
佢2個都可以閒閒地拎三,四十分
可能佢地一圈ge avg都好高
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-21 05:35 PM:

原來jerry west 仲癲......嗰時仲要無3分線.........
仲要係6場tim...
等我又predict下先
West:
(1)Spurs 4:1 (8)Kings
(2)Suns 4:2 (7)Lakers
(3)Nuggets 2:4 (6)Clippers
(4)Mavericks 4:1 (5)Grizzlies

East:
(1)Pistons 4:0 (8)Bucks
(2)Heat 4:2 (7)Bulls
(3)Nets 4:3 (6)Pacers
(4)Cavaliers 4:3 (5)Wizards
我唔係咁like lakers,所以對佢都冇乜期望
反而bulls我就想佢打好d... 但係我又鍾意wade wo~~
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-22 12:09 AM:

but nash is the best pg wor~
suns ge fastbreak同埋3-pt都夠做~~
lakers係對suns ge籃底會好d ge
假設kurt thomas同amare都打唔到
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-22 01:03 AM:

Haha~

經過和kidd 同billups 的對戰之後,我巳經唔認為佢係Bestpg啦~
唔係ge,呢幾個pg打法都唔同~
bulls同heat都好接近wo
Originally posted by FRANCISE at 2006-4-23 10:15 AM:

B. Gordon  狂射三分波
呢個series似乎可以有排睇~
o'neal同wade都發威wo
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。