<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
josh howard今年識射3分,都幾大幫助!!
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-29 11:07 AM:
today highest ~
pts :  Nowitzki ~ 28
rebs : Marion ~ 18
asts : Nash~ 7

Dallas 2 ~ 1
臨尾比marion搶左個off.reb
如果唔係今中晒~
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-29 11:09 AM:

拒係一個好好既second scoring option...內線又強。不過吾夠大隻。
話唔大隻..但佢好大影響力
內線強,又搶到好多板!!!
Originally posted by DEATHMAN at 2006-5-29 11:12 AM:

三分
Originally posted by 艾力克 at 2006-5-29 11:45 AM:

佢都算識射3分??
我都勁過佢幾十倍啦
好左好多la~~ 尤其playoff~~
或者我用字用得唔好
開始識la,唔係話專射果d

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-5-29 at 11:55 AM ]
Pts: Wade (heat進攻第1選擇,搶分超強)
Reb: B. Wallace (搶板都冇乜問題ga la,尤其呢場要追平)
Ast: Wade (比人夾ge話,助攻比隊友)

2邊都打足7場就爽la~~~
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-29 09:21 PM:

之前版友叫WADE做閃電俠﹐我都吾知咩回事。但看完呢場波終於明白喇。拒攝位真係快到...mark拒果個看少陣都死。
美國果邊都叫佢做"Flash"~~
唉!!!! nbatv又唔播東岸... 想睇wade ar!!!!!!!!!
遲d都係靠ppxxxx...
黎緊又nba final又world cup~~真係想唔癲都唔得!!!!!!!!!!
Originally posted by Kian76 at 2006-5-29 11:13 PM:
保堅斯真係咁快咩又唔係咁覺.........

波比積遜早幾年就真係快喇。
boykins好快wo
今季睇左好多denver而有boykins ge比賽,佢運球速度真係好快~~
唔係呃你,唔係整蠱,唔係搵笨~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。