<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Pts: Wade (真係主宰成場波)
Reb: B. Wallace (shaq老la,big ben搶晒ga la)
Ast: Wade (相信wade ge全面表現~~)

Wade真係超勁... 話佢唔鍚身,但佢入到d勁難度ge波又吹佢唔脹...
Wade有時都幾似jordan
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-31 11:26 PM:
少少law,唔算好serious ge........
sauders係季初帶得好好lor
入到playoffs,就知道larry brown ge好
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-31 11:31 PM:

完全feel到............
評術都話s...
sauders係令pistons進攻勁左,但防守跌左watt
其實最主要係佢戰術問題..
Originally posted by FRANCISE at 2006-6-1 11:46 AM:

希望Heats下場主場Win la ; Heats打法娛樂性同可觀性高Pistons多多聲;
覺得Wade星味仲多過 LeBron,Melo, 很有MJ味
我都想heat入final
最主要今年playoffs ge pistons唔係我過往2年鍾意果隊
呢1,2日都冇乜時間上黎傾下tim~~
估住先:
Pts: Nowitzki (呢場會返黎ga la,經過上一場ge失敗)
Reb: Nowitzki (籃板係佢同marion之爭,雖然多次唔中,但我對佢仍然有信心)
Ast: Nash (冇得揀,必然之選)

Heat今日好離譜... Ft射20中6....

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-6-1 at 09:27 PM ]
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-6-1 09:25 PM:

前幾日聽到呢個rumour.............
ai 都幾難拎冠軍lu.......
唔係ge,睇下去邊度la,以現時philly ge情況,留o係philly反而梗加難拎
如果同到kg一隊就好!!!!!!!!!!!
kg打法又唔自私,同ai一內一外~~
Originally posted by Kian76 at 2006-6-1 09:31 PM:

點解要AI去木狼而唔係KG黎76??哈哈!!其實我想AI去魔術,不過都冇乜可能架喇。
邊個去邊隊都冇乜緊要... 2隊而家ge情況都...
不過我想佢2個同隊only~~
ai去magic就真係難la,難得magic送走左francis,又整個ai返黎
Originally posted by Kian76 at 2006-6-1 09:37 PM:

其實邊隊波既籃板特別強??去灰熊好唔好??好似幾得wor!!!哈哈!!
grizzlies... 即係要o係ai or gasol 2個之中做抉擇...
grizzlies其實個陣唔差,不過gasol咁耐都仲未顯示到佢係一個好leader
Originally posted by Kian76 at 2006-6-2 03:55 PM:

其實要完全守住就冇可能有人做到,但令佢威力下降就有,KG肯定得。
kg得..但無奈nba得一個kg
又無緣入playoffs
今日dirk 50分...癲ga...
不過因為佢神勇表現,終於有第2次全中~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。