<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖

abc

Originally posted by 艾力克 at 2006-4-21 06:08 PM:
(2)Suns vs (7)Lakers
highest-scoring team vs the highest-scoring player

估唔到咁多人睇好kobe, 但係冇人睇好湖人
希望a米o既出現影響太陽佈署
係呀係呀, 而家真係好難搵到一d鍾意高比仔既朋友喇, 希望有d人唔好成日針對佢啦(我唔係話呢到d人, 我係話我係好多論壇都不停見到有人小緊高比, 黎到呢到見到咁多人支持佢好感動)

[ Last edited by queenly on 2006-4-28 at 11:26 PM ]

ABC

提外話, 點解呢到既板主唔分開nba板同其他sport既板? 好多論壇都係咁, 而家咩野sport都撈埋一齊, 好亂。

[ Last edited by queenly on 2006-4-28 at 11:33 PM ]

abc

Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-29 01:17 AM:

咁就黎多d支持kobe啦~
我爆支持kobe ga,
係kobe死硬派fans 黎ga~
最搞笑既就係我又鍾意高比又鍾意stephy喎
湖人win佐喇, yeah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yeah, yeah~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
今場kobe打得好差, 而且湖人既命中%同三分%都低過太陽, 但內線win佐太陽, laker53 bound, sun34個, laker竟然3條友有雙位數字藍板!!!
不是眼花吧! 所以今場射得差佐d都唔緊要, 又再一次證明內線係好緊要, 外圍只係添花。
P.S.  odom 17, walton10, brown 11 rebound, offence rebound有十六個!!
仲有就係希望金塊win, 咪對住clipper強勁既內線怪獸兵團...............
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-29 01:36 PM:

昨晚聽番stephy講ge十大冧野..........
好鬼正~
係咩? 不過stephy比我最大既印象係佢   他不准我哭    果個mv,
個人認為佢係呢個mv裏面係最靚既

1280 x 1024 PIXEL下載

1280 x 1024 PIXEL下載

Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-29 01:43 PM:

其實kobe打得都唔算差,
成場掂波時...
其實我最想佢對sun, 睇番湖人對灰態, clipper, 金塊果d輸得仲慘(內線太勁), 而家比佐個炸彈比阿king(對spur)已經好好運。
呢兩場太陽同湖人打得好有火藥味, 唔係好想咁, 今日walton又差d同太陽唔知邊個打交, 上一場kobe同薯仔鬧完之後, kobe黎一球onyour face, 薯仔成個訓係地下, 再係咁落去遲早開片。
嘩, 大新聞呀!!!
啱啱都話完湖人同sun好有火藥味, 於是上兩個球隊既網睇下兩支球隊有冇講事講非, 湖人個網冇嘧野講, 但係太陽個網居然開佐個投票, how to you feel kobe, 喂, 你前日個薯仔比人onyour face, 你既球迷緊係唔順高比ga la, 而家擺明人身攻擊ge, 我相信美國本土將會有一場驚天動地既kobe大罵戰。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。