<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2006-5-25 11:07 AM:

未呀............仲有RS未考..........
呢場我都唔敢開住..........只係睇比數 ~
唔係唔駛溫書架咩?
Originally posted by queenly at 2006-5-25 11:27 AM:
太陽勝了, 艾力克你也太勝呀
估唔中 pts
suns bell + barbosa 打得唔好, dallas howard 傷左?
嬴得好險
Originally posted by DEATHMAN at 2006-5-25 11:30 AM:
如果熱火對太陽就正喇
i like this matchup too, 到時 kurt thomas 都出得喇
睇黎 suns vs dallas 都係鬥攞分喇
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-25 10:30 PM:
Heats @ Pistons ~ [/colo...
pts: wade (得分主力)
reb: ben (籃板王)
ast: wade (助攻能手, billups 次次都令我失望)

睇好+支持熱火
活塞場場都用同一隊波,一個字...攰

[ Last edited by 艾力克 on 2006-5-25 at 10:42 PM ]
Originally posted by DEATHMAN at 2006-5-27 12:23 AM:

有佢有上架,你地唔知佢化名系乜,佢又冇出聲咋
佢個I.P唔同我、清揚、姐姐三部機架
咁我都知你係邊個喇
令我有d遐想添
pts: dirk
reb: dirk
ast: nash

話明係估, 邊有原因架
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-27 12:37 AM:

hi leng jai
拒好似幾活潑 ﹐ 又玩得 ﹐不過人地名花有主﹐仲要係FREDDY個GF﹐我地都係自重D啦。
原來我估錯左添
我已經深深地愛上左佢喇
Originally posted by DEATHMAN at 2006-5-27 12:23 AM:

有佢有上架,你地唔知佢化名系乜,佢又冇出聲咋
佢個I.P唔同我、清揚、姐姐三部機架
freddy 對你唔好o既話, 記得黎搵我
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-27 12:45 AM:

你都幾博愛~ 哈哈。 我都想搵個女版既EF﹐入度去大把女仔招呼你
死啦﹐今晚講D野離晒題添~~

你吾去估世界杯???
"下注後不得更改", 又駛乜咁快估~
不過我知一定唔係 england, italy
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-27 01:07 AM:

拒響度果時你又吾講...

果然係醒目仔~

聽日太陽多數會輸波~
我以263積分話俾你聽, 太陽會嬴波, 你信唔信呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。