<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by FRANCISE at 2006-6-3 11:43 AM:
Payton 同Mourning 完冠軍夢有望
東岸冠軍
pts: dirk (射程可以去到好遠, 好難mark倒佢)
reb: marion (dirk可能會俾人夾, marion要博盡喇)
ast: nash (勢現 mvp 本色)
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-5 05:59 PM:

拒返來D 藍球post會多個人加分

NBA 考眼光會多幾場~ 哈哈~
一切已經太遲喇
pts: DIRK (打波好似我咁勁)
reb: O'neal (wade狀態未明, o'neal要做大哥)
ast: wade (得分唔掂都可以助攻)

我要做3冠王
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-8 09:10 PM:

你食蕉吧la
我買你同我細佬1 on 1打7分,你唔會扲多過3分ar
同我叫佢出黎
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-8 09:18 PM:

未返喎,我地D基本功咁札實,洗驚你
記得帶埋bernice黎喎
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-8 09:32 PM:

我返香港﹐約晒你地出來打 2on 2 等我單挑清叔叔... ()
nonono
你地3個打啦, 我要同女女傾計
Originally posted by no.21 at 2006-6-8 10:18 PM:

誰要和你傾計

冇話搵你
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-9 11:35 AM:
terry炒樽...
佢太high喇
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-9 11:37 AM:

good morning ar lengjai
冇人應你咁我應啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。