<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-2 05:20 PM:

ha, 我覺得湖人fans ge聲勢點都勁d high d~
以前可能係, 但而家未必係
今年 clippers 係第一年可以騎住 lakers (成績好好多), d球迷點都會 high d~~
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-2 05:23 PM:

我諗jerry west 都會改革灰熊ga la~
只有 gasol, miller 較為有火力, e. jones 防守ok, 其他如 jackson, aktins 都較為次級同唔穩定, 都好難改革
pts: wade
reb: bonzi wells
ast: nash
Originally posted by wer at 2006-5-2 05:49 PM:

實際只得gasol
後備一場都有10幾20分都算係咁啦
一時30幾40分, 一時又有3雙
Originally posted by 清揚 at 2006-5-2 05:53 PM:

冇可能場場系wells既
黑馬嘛~~
我本來想 wells, kidd 一齊揀, 不過費事啦~
Originally posted by 清揚 at 2006-5-2 06:09 PM:

黑馬???
搏R.J仲好
reb 揀佢? 我揀過佢一場, 佢得3個reb
pts 揀佢? 我驚 nets 聽日一早領先, 會收起晒d主力
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-2 06:35 PM:

係lor
spurs比wells發左癲2場
下場返主場應該會搶返好d reb~唔會再比wells搶off.reb如入無人之境
38pts 12reb
3 off. reb~
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-3 08:06 PM:

哈哈﹐呢個時候艾兄吾響到 ?...
o係度不過冇出聲
pts: arenas
reb: jamison
ast: billups
pts: arenas
reb: jamison
ast: billups

次次都係 james 高分d, 今次決定揀 arenas
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。