<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-5-3 11:47 PM:

唔阻你,我既心情你根本不會理解到
我o係o個度睇左3-4版, 都明d
你認為邊隊波會嬴總冠軍

[ Last edited by 艾力克 on 2006-5-4 at 12:19 AM ]
Originally posted by 038886 at 2006-5-4 12:18 AM:
大家唔好嘈啦....同埋點解冇人吹bulls果場呢@@我力撐bulls嫁...
唔知大家think bulls出唔出到呀..
bulls 過倒依關都好難更上一層樓, 倒不如俾 heats 繼續打上去
Originally posted by queenly at 2006-5-4 12:12 AM:

唔好再講喇, 你一講...........佢.....
你睇真d
Originally posted by 清揚 at 2006-5-4 11:52 AM:
to:艾力克及X
呢一個Reply系我係&quo...
唉..
原則...
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-4 08:32 PM:
Tomorrow:
Nets @ Pacers (Nets lea...
wade
marion
hinich
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-8 03:12 PM:
2nd round ~
NETS @ HEATS
CLIPPERS @ SUNS
pts: carter
reb: kaman
ast: nash

自從dl完 malone vs rodman o個日之後, 屋企部機就壞左喇
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-8 07:14 PM:

咁邪....
點壞發?
次次都係就黎load到個開機畫面, 佢就reboot
而家淨係可以入 safe-mode, 不過 safe-mode 又冇得打機, 又冇得上網, 又冇得睇波(news), 真係悶死我
唯有考完試得閒d先搞下
pts: dirk
reb: ben wallace
ast: billups
pts: wade
reb: marion
ast: kidd
pts: carter
reb: kaman
ast: nash
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。