<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
唔覺唔覺加左咁多分ge~
版主真好~
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-2 12:06 PM:
灰熊年年都輸0:4咁慘吖
我都覺得灰熊好慘...........
連續3 年............gasol 唔知有無陰影呢...............
估唔到快艇咁輕取金塊...........
melo 真令人失望.........

希望湖人聽日贏埋la,
L.A 打批真令人期待~
真係ko 太陽的話,湖人就有7場主場啦~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-2 05:19 PM:

但對方都係
ha, 我覺得湖人fans ge聲勢點都勁d high d~
Originally posted by 艾力克 at 2006-5-2 05:15 PM:

你睇下 #552
真羨慕, 早知我講啦~
係wo~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-2 05:20 PM:

果時ge wolves都贏到波ge
而家grizzlies係一場都未贏到... 3年前第1次打入playoffs
連續3年都比人炒4-0... 唯有睇下下年開唔開到齋
我諗jerry west 都會改革灰熊ga la~
Originally posted by 艾力克 at 2006-5-2 05:24 PM:

以前可能係, 但而家未必係
今年 clippers 係第一年可以騎住 lakers (成績好好多), d球迷點都會 high d~~
其實差兩場ja~
剩係睇咁多明星去睇湖人比賽,
加上湖人傳統fans都多d, 我feel 湖人會佔少少優~
不過呢次打比 戰真係50年難得一見,真係好期待呢~

希望sun 唔好突然發癲就好啦~
Originally posted by queenly at 2006-5-2 06:02 PM:

好難講, 如果聽日湖人win唔到, 就可以準備打第七場
無錯.......if 打足七場的話湖人應該輸............
最衰聽日番學無得睇比賽.........
Originally posted by queenly at 2006-5-2 06:00 PM:

呢排睇快艇精華既短片, 無論快艇點...
大家睇下湖人fans high成點啦~
http://youtube.com/watch?v=p0k-Z6fyDCo
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-2 06:16 PM:

唔好番喇
唔番又要醫生紙,麻鬼煩..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。