<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-4 09:15 PM:

而家可以再搵番既機會有幾大?
原來我未delete wo~
好,now upload先~
原來係1998年ge 事了~
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-4 09:41 PM:

係咪真架???
我何曾騙過你?
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 09:53 PM:

呢d表演賽...一早傾定晒ga la
wrestling係打獎金果d先會打真軍je
其實我都唔多信wrestling 呢樣野............
打極都唔死........次次都係咁:
x 同y 打, x 俾y 打到訓晒係度唔沃得, then y係角度頭飛落黎,
x 閃, 之後x又乜事都無, 到y 被涯打..............循環交替...........
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-4 09:49 PM:

希望吾會係呢一次
唔信我???

Originally posted by Xtravagant at 2006-5-4 10:02 PM:
點會信你吾過? I was only kidding man
抵錫~
http://rapidshare.de/files/19604459/98wcw.wmv.html
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-4 10:08 PM:

thx... 以免麻煩﹐post去影片區會好D 又有分加
求其啦~
kobe未番影片區都無人加分啦~
況且睇落影片區無乜人睇...........
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-5 10:00 AM:

但常規賽都打得好好成勣﹐點解而家會dup成o甘
因為禪師醒及kobe的覺悟~
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-5 09:40 AM:

比你估多十次都吾會係拒~ PACER出局喇...
呢場波我訓著左tim.............
睇唔到A. Johnson幾癲..............

不過,R. Jefferson ge 中距離真係進步左好多~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-5 01:58 PM:
呢場波好睇ar
開頭睇上半場,覺得suns...
............50分都輸.............
最後俾tim 入3分追平真係傷............
kobe 最後一擊又air 左..........
anyaway, kobe ot  都盡晒力ga啦, 臨尾都入左2球好遠ge 3分頂住............

加時對付nash + diaw ge pick and roll 真係無辦法,
parker 被pick開,missmatch  防diaw 被食硬, double team又俾佢掉個波出去入3分...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。