<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-7 11:09 AM:

kobe佢拎唔到波,好辛苦先拎到
但拎到波都係傳...呢樣就諗唔明
locker room......唔知有咩新聞出黎呢?

大家又知唔知yesterday, 阿連拿斯同lbj 都發生過少少事?
阿連拿斯真係訓唔著~

[ Last edited by nashisthebestpg on 2006-5-7 at 11:24 AM ]
支持的球隊只剩活塞了...........
希望win番次冠軍........
Originally posted by abc123aa at 2006-5-7 05:37 PM:

題外話:
見到你個頭像覺得好順眼
自己讚自己?
Originally posted by abc123aa at 2006-5-7 06:08 PM:

我讚緊stephy
你d 回post 速度真係快~
唯一寄望.......
活塞速戰速決!!!!!
Originally posted by arthur8088 at 2006-5-7 07:23 PM:

Pts:L.James
Reb:Big Ben
Ass:Billiups
Pts:L.James
Reb:Big Ben
Ass:Billiups

一樣~
今日咁早就打晒........
無諗到騎士輸咁多............

另外........小牛差少少............好想馬刺輸........但又想睇活塞對馬刺.........
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-8 02:06 PM:

估唔到... 仲諗住mavs抖咁耐會好d
總覺得好多人都睇少馬刺..........
小馬唔夠馬刺打的........我認為~
Originally posted by queenly at 2006-5-8 06:14 PM:

me too, 唔知點解小牛總是差咁d野, 但係又講唔到出黎
今季睇左佢地對賽1,2次........
到最後關頭,真係靠dirk 一個........
而馬刺? parker, gino , duncan , horry , barry.........多到數唔晒...........
最後幾分鐘, 2,3分上落, 馬刺事旦一個都有能力ko你..........
小牛就唔係了.........
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-8 03:12 PM:
2nd round ~
NETS @ HEATS
CLIPPERS @ SUNS

Pts: Vince Carter
Rebs: Kaman
Ast: kidd
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。