<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
騎士人得61分............
活塞防守太horrible了..........
得分: marion ( 抖番幾日,sun ge快打旋風番黎了)
籃板: nowitzki ( dirk 會博老命,佢得分唔會好多,唯有努力搶板)
助攻: nash (快打旋風的推進器)
真係好想小牛贏.......
不喜歡馬刺的2個影帝.........
做咩terry第五場咁傻.....
Originally posted by arthur8088 at 2006-5-22 10:13 PM:

Michael Finley and Bruce Bowen~~

Terry was suspended in Game 6 because of Finley~~

Mavs GO GO GO~~i dont wanna see Pistons Vs Spurs in the Grand Final AGAIN~~
haha,其實我想講gino , 唔係finley~
其他論壇有好多人都話gino係影帝,動作誇都乜咁wo~
今日dirk 同 duncan 鬥屈!!!!
最衰今日要番學睇唔到..........呢個系列賽我睇左兩場ja........

有無人講下點解馬刺今次playoff 會咁失敗?
睇完highlight , nash 抖番幾日,重回mvp的表現~
sam 個樣就好無耐..........
見brand 好努力,大力鋤樽, 2秒後就俾marion 入番........
Originally posted by queenly at 2006-5-23 06:18 PM:

主要係快艇外圍防守太弱, 你睇下太...
一隊入15球3分,一隊無入過..........
巳經知勝負了.........

不過now唔知點解咁怪.........上年播東西岸決賽,清一色播西岸嗰set,
今年就播東岸...........西岸都係要上網睇............
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-23 07:56 PM:
原來nbatv由岸區決賽開始唔播la...><
仲以為到總決賽先無tim...........
咁都幾無奈wo........

咁有線有無播啊?
得分: hamilton ( 咁多人估wade,我要博冷)
籃板: 老ben ( 去ko o'neal )
助攻: wade ( 次次都無billups...唔估佢啦

[ Last edited by nashisthebestpg on 2006-5-23 at 09:47 PM ]
Originally posted by RahXephon at 2006-5-23 09:12 PM:

有冇攪錯... 早知唔要nbatv 啦,...
好以$8x  ......but唔知洗唔洗裝左網上行先...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。