<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by DEATHMAN at 2006-5-31 11:14 AM:

哈哈,SUNS場場系咁就ok la,仲有巴保沙今日都交到貨
直頭超水準TIM~
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-31 11:25 AM:

太陽最緊要有BELL~ 有拒就有得打。
大家覺得BELL勁D定J JOHNSON (響太陽) 果時勁?
有joe嗰陣勁d~
因為有A 米~
Originally posted by DEATHMAN at 2006-5-31 11:33 AM:

OF cause J JOHNSON 質素好D,但此人只屬馬貝利之流,把口就話自己勁,但..............個人成績勁low,幫唔到其他隊友勁low
oh, 原來講2個人之間的實力...........
係law, joe係勁d, 但幫到球隊就覺得bell好d~
佢 ge防守同拼博精神令球隊士氣高昂~
雖然bell 的組織同很分能力同joe 差幾多下,但今季suns 多人用過上年,得分有其他人幫,
唔洗好似上年joe咁連pg 都要打埋.........
so.....bell 的影響力稍好~
Originally posted by RahXephon at 2006-5-31 11:42 AM:

但佢喺New York 好似打得好差... Marbury effect?
因為布朗~
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-31 11:56 AM:

Brown is good for coaching team...
我覺得brown的作風太強硬............
令球員無晒自由........
有d球員會因此令自己心態.技術提升,好似billups咁........
但咁的作風唔係個個球員都啱............
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-31 12:22 PM:

班費最高,成績最差 <=== 呢個簡直係一個迷...
好簡單.......d人係貴,但完全唔值.....根本無一個係巨星.......
隊波無組織..........多新人.........士氣低........打乜鬼.........

其實個個都鬧馬貝利乜乜乜.........但睇佢打波真係唔叫獨食............
尤以今季黎講........出手唔多,真係好忍手........
佢只不過係太有自信啫......都無寸人廢啊,唔似今季狀元咁..........

new york d人,houston一個都差唔多2000萬,rose接近1600萬,taylor900萬,
jerome willams 600萬,james500萬.....有邊個係值,呢度都五千幾萬了...........
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-31 12:35 PM:

你介吾介意話比我知 KOBE /LBJ 幾多錢﹐一個普通2級球員又係幾多錢?
kobe今年1600萬,LBJ仲係新秀約,四百幾萬,
呢個網好詳盡,你可以睇下~
http://www.hoopshype.com/salaries.htm
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-31 12:44 PM:

Houston 吾駛打都第2高既???? Finley後備都18XX 萬???
houston.....份約未完掛,呢個我唔清楚~
而finley,佢係食緊2份約ga~因為小牛今季用今年特有條例炒左佢,
所以仲要俾份合約ge千幾萬~而今季馬刺用about200萬簽左佢~
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-31 12:47 PM:

LAC 幾抵玩wor... 成多隊波5千幾萬可以打埋季後賽~...
suns都係!!! 咁樣換diaw番黎,抵到無野講~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-31 12:51 PM:

diaw入nba果時d球探報導都引起我d注意
但係o係hawks實在冇乜機會,發揮唔到
佢represent法國打比賽都好似好勁,係主力,打得好過parker~
仲做到一個好難破ge record-->一場比賽11個罰球炒晒~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。