<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by queenly at 2006-4-29 01:44 PM:

係咩? 不過stephy比我最大既印象係佢   他不准我哭    果個mv,
個人認為佢係呢個mv裏面係最靚既
stephy呢個樣真係楚楚可憐~
Originally posted by queenly at 2006-4-29 01:47 PM:

其實我最想佢對sun, 睇番湖人對灰態, clipper, 金塊果d輸得仲慘(內線太勁), 而家比佐個炸彈比阿king(對spur)已經好好運。
係對灰熊輸晒啫,but3場都好似輸3分內...........
其他都係差唔多...........

嗰陣諗住lakers入到playoff都無乜作為,對馬刺都可能汁到1,2場,
但對sun就無得打.........
點知跟住lakers好似脫胎換骨咁,仲有phil 教練,真係唔少野,今次playoff完全睇到~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-29 12:21 PM:
James成41分... 好大機會今日最高...
其實佢最尾嗰球好應該走步.........
Originally posted by terryjog06 at 2006-4-29 02:17 PM:
我今日都睇左now直播支持kobe 支持lakers
kobe帶起哂成隊波
只要下場win多場
80%機會晉級
yeah, teamwork做得好好,尤其第三節,好多入波ge攻勢成team人都掂過波~
亦都證明左kobe唔係獨食,係戰術上需要啫~
Originally posted by queenly at 2006-4-29 02:39 PM:
嘩, 大新聞呀!!...
但我相信愈來愈多對kobe有好感~
起碼有好多前2年好憎佢ge球迷變做無乜感覺..........
因為今季kobe做左太多神奇野啦~

賽前我自己估湖人應該輸2 - 4,
但now竟然領先2 - 1~
Originally posted by queenly at 2006-4-29 03:06 PM:

stephy兄你也快點上去投票吧, 講番正題, 其實我覺得呢個所謂投票, 就彷彿一班賊仔係度開會, 然後個大佬話, what do you think of police 冇嘧分別。
haha,hate kobe ge人都無一半~
Pts: Redd
Rebs: B.Wallace
Ast: C.Billups

[ Last edited by nashisthebestpg on 2006-4-29 at 11:24 PM ]
活塞竟竟然輸波wo...........
不過redd 入左40分,今次我仲唔中番個?
對金塊都ok失望...........
諗住佢可以同人打足7場,
點知今日第四場,睇個勢又輸la...........

上次睇第三場..........真係睇到我訓著左...........
金塊打陣地戰無乜辦法,快攻又打唔到, melo 打呢幾場都係差.........
成隊射11球3分炒晒............如果唔係快艇嗰場打得差...........
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-30 12:41 PM:

melo比人緊盯...
呢2隊經常性會有...
melo............呢3年打playoff都係咁.......
以一個球星黎講,俾人緊盯而打得差,唔可以做藉口........
看來同 lbj  and wade比起黎.........仲有一段距離.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。