<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-9 12:00 PM:

距離總冠軍又近一步
不過都登 mourning 有d可惜
不過唔緊要,奧尼爾唔係第一次第一場決賽就輸波。當年對76人都係第一場就輸,之後贏番四場。
我愛長澤
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-6-9 04:36 PM:
唔知篇新聞真定假呢? 係ge話真係吹漲....
大佬,點改呀??點改都實有人用過架wor!!!
我愛長澤
同熱火講Bye Bye。直覺有機4:0。
我愛長澤
呢幾場都完全唔關奧尼爾事,熱火班人完全唔識得利用奧尼爾,根本都傳唔倒波入去俾奧尼爾爆,奧尼爾呢幾場波在內線都做左受保護動物,想掂下波都難,有條友專門擋在佢身前殺晒d傳波路線,熱火次次都局住靠韋迪,小牛擺到明係封殺奧尼爾,俾你韋迪去射,因為明知你韋迪唔準得去邊。

奧尼爾若果再做受保護動物,熱火班低B仔再唔識得傳入去俾奧尼爾爆的話,熱火必敗。

我諗若果今次熱火就咁輸左決賽,奧尼爾一定發火,分分鐘咁樣同韋迪缺裂都有份,因為d人淨係識話奧尼爾老、打得差、不復當年,但人地奧尼爾都完全冇人傳波俾佢,一場波先起手10次左右,幾咁大問題,而家唔係奧尼爾打得差,而係熱火班友仔唔識得傳入去,攪到奧尼爾冇波到手,冇機會爆。

熱火班友應該要清楚乜野係重心,重心一定係奧尼爾,明知決賽靠韋迪係等死架啦,仲唔識得用奧尼爾??用獲加咩??連獲加都起手多奧尼爾成倍,係咪路呀??你地熱火唔用奧尼爾就唔好入奧尼爾啦,一場波先俾佢起手十次,如果咁既話俾個達林拔你都夠用啦,好火......覺得奧尼爾好慘......完全冇表演機會。

[ Last edited by Kian76 on 2006-6-14 at 10:45 PM ]
我愛長澤
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-6-14 10:55 PM:

唔係wo.......熱火d人都唔係唔傳波...
大佬呀,人地奧尼爾係就係咁走架喇,你傳波下下慢半拍,走幾靚位都冇用啦,仲有內線有幾多位俾奧尼爾走呀???你地後衛既責任就係拉空內線,但你地就個個殺入內線,你地後衛亦有責任傳個靚波入去,而唔係是但一傳俾奧尼爾自己黎,以前奧尼爾又唔見俾人封晒位拿唔倒波??呢個己經唔係體能問題,而係熱火班人根本冇能力傳俾奧尼爾,奧尼爾一向都係俾兩、三個圍,但點解以前唔會出現呢個情況呢??熱火班友再唔識得拉空傳波,死梗啦!!!相反,若識得拉空傳俾奧尼爾,贏梗!!!
我愛長澤
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-15 12:35 AM:

呢個我覺得係riley ge戰術問題...
咁又係,唔知佢係咪老得濟,反應勁慢,上次史達候斯半場前狂入成10分,佢都唔識得叫暫停,真係oxoxoxox!!!有乜理由俾史達候斯咁放???俾著係小失教練??你入4、5分就叫停啦!!!
我愛長澤
小牛,哈哈哈!!司機14投2中,候活8投1中!!!哈哈哈哈!!笑死我!! 
我愛長澤
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-16 12:13 PM:

open look都炒好多
今場mavs真係食晒c
咁樣俾熱火翻生真係抵死!!

不過連候活都跟埋一齊死,我覺得同熱火既防守有一定既關係。
我愛長澤
加時。
我愛長澤
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-6-21 12:25 PM:

我睇espn , 感覺幾好,
張丕德仲可以即時翻譯~
仲有......quota.....係咪本身係咪解配額?
限額都得。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。