<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-2 12:40 AM:

當magic 無到?

講技術我唔覺ki...
有冇諗過太陽內籃網有乜野分別??真係好大架。

仲有,傑特防守>>>拿殊,拿殊射波>>傑特,傑特經驗>>>拿殊,傑特心理質素>>拿殊

同埋巨星呢d野唔係就唔係架喇,一出場o個種壓場感係巨星必需要的,呢樣野傑特就好似天生咁,但拿殊就......有冇壓場感分別好大的。

魔術手莊遜咁鬼遠古咸豐年代既人,講黎有乜畏??講遠古,Big O仲恐怖啦!!!三雙之霸!!!

[ Last edited by Kian76 on 2006-5-2 at 12:47 AM ]
我愛長澤
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-2 12:53 AM:

magic唔算好遠古吧......
係碼係近...
起碼我唔係親眼見睇住莊遜打波,我唔係佢個年代,唔敢講佢既野。

其實拿殊既姐手姐腳己經唔係第一次,好耐以前在小牛時己經俾倒我好深刻既印象,在司機被mark死、芬尼冇乜態時既拿殊就會嚴重走樣,浪射、失誤乜都齊,所以一直都唔鐘意睇倒d人將佢捧上天,係今次咁新鮮熱辣俾倒我機會去插佢,踢番佢落凡間咁姐,如果係平時邊有咁好機會呀,哈哈!!傑特無論打邊隊波都能顯出身價,呢d先係勁呀!!
我愛長澤
Originally posted by 清揚 at 2006-5-3 12:54 PM:
太陽一定要連追3場ar
我好憎Lakers果D茅到跌渣既打法,班友去打街場實比人丙硬
算啦,追兩場後點都會輸番一場。
我愛長澤
拿殊係有影響力, 但我都覺得係因為Suns本身其他球員都係勁先得....

好似以前Suns「第一控衛」馬貝利帶領下, 都可以係NBA攻力最勁同埋入埋季後賽.......

拿殊帶領下太陽, 攻力重勁過果陣馬貝利帶領太陽, 只係顯示拿殊勁過馬貝利, 但係唔可以否定其他球員實力...

果年Suns入唔到play-off, 係因為冇左point guard, 同埋隊波見冇機會入季後賽, 就放軟手腳去爭個好d選秀權.....

我好認同呢位網友講既野,呢個係我在其他論壇睇倒的一段留言,他們也是討論緊拿殊。
我愛長澤
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-3 01:44 PM:

睇你點睇la..
通常防守勁果d都dirty d
睇下咁耐以黎比人叫做勁ge防守球員,都有d dirty招數
講到那渣,莫湯保的掙頭、馬龍的掙、滕乜都齊,仲要係攻守兼備,哈哈!!保雲的死追爛追狂犯規等等......其實防守只係鬥賤格既玩意姐。
我愛長澤
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-3 03:48 PM:

係,所以我話勁ge防守球員實有d dirty招~
其實勁既進攻球員一樣要有d招旁身,勁既籃球員係一定要有dirty既一面先得。
我愛長澤
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-4 07:02 AM:

而家湖人都唔算單天保至尊啦,
整體...
湖人一直都係打一個積遜之嘛。
我愛長澤
Originally posted by Chenjinnan at 2006-5-4 02:41 AM:
(我建議你兩個約埋出街隻 dup,後果自...
首先記得就係呢一掙令好朋友(中學同學)碧比與Kobe反目。

其次要更正你,史托頓就唔敢講,但馬龍既賤招就時常發生,例如剷籃時故意滕頭行先,搶完籃板左右亂""think"",有陣時仲會朗人、推到人飛開幾丈遠,基本上係多到講唔晒。
我愛長澤
Originally posted by queenly at 2006-5-4 09:34 AM:
唉, 果年湖人四大天皇, 因為高比性醜聞, 搞到士氣低落輸波, 而家唔係又係咁瓦?
關乜事呀,當年係因為高比同其餘三大天皇反晒面先咁咋。
我愛長澤
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 02:17 PM:

係wo...唔係佢,lakers而家都唔知點樣
可能而家kobe playoff仲係四、五十分一場,但輸波
根本唔會入倒playoff。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。