<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-11 04:17 PM:

The LAC has 57 rebs to 26 rebs.....
太陽一冇內線就實係等死架啦,外圍又唔係能夠屈對手機既程度。你話有個Kobe、Iverson呢d發顛既時候都仲話有機會在冇內線下贏波。

再加上sam sam根本唔會差過拿殊,今場波完全把拿殊比了下去。(上場拿殊贏左)
我愛長澤
Pts:V. Carter
Reb:S.Marion
Ast: Nash
我愛長澤
pts ~ James
rebs ~ James
asts ~ Billups
我愛長澤
pts ~ Carter ( Nets 得分主力 ~ 又射得,又鏟得 )
rebs ~ Marion  ( Suns 內線主力 ~ 手長腳長,彈跳力強 )
asts ~ Nash ( 助攻王 + MVP )
我愛長澤
Originally posted by 金魚佬 at 2006-5-15 07:37 PM:
放工返黎,見到太陽同快艇 2:2  。變...
爆冷???外星人一直以來都高班過拿殊架啦,係數據唔夠強姐,但講到級數卡素爾高佢好多班。拿殊如果係掂既話,就唔會搵馬里安去mark住卡素爾啦!!!
我愛長澤
Originally posted by 金魚佬 at 2006-5-15 07:58 PM:
太陽係西區總成續高於快艇,弱隊勝強...
佢健健康康的話太陽輸左九世啦。靠拿殊??不如寄望馬里安唔好再在季後賽發波瘟好過啦,打番上場咁好表現太陽就有機既,不過幾難......面對住卡素爾既拿殊,都真係要返屋企抖抖喇。
我愛長澤
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-15 10:16 PM:

一個連續2年ge mvp俾你講到一文不值.........
連續兩屆"""常規賽"""MVP嘛。一個唔能夠帶領一隊"""強隊"""在季後賽打出一定成績的球員,根本就唔係巨星。

我亦冇點踩過佢,只係話佢差過卡素爾好多,事實上卡素爾既戰績比他更有說服力,而家係講季後賽。唔係d半玩半認真既常規賽。常規賽只會係d弱旅先會搏命。

仲有既係,今季既拿殊真係表現最好??

[ Last edited by Kian76 on 2006-5-15 at 11:08 PM ]
我愛長澤
Pts:L.James (上次估唔中唔甘心)
Reb:L.James(上次估唔中唔甘心)
Ass:L.James(上次估唔中唔甘心)
我愛長澤
Pts: V. Carter (今場咁關鍵佢實會再爆)
Reb: Brand (次次都做唔倒籃板第一,今次實得)
asts:Kidd (次次估拿殊都開傑特,今次估傑特)
我愛長澤
Originally posted by Edison at 2006-5-16 06:02 PM:
pts~ Wade
reb~ Brand
ast~ Nash
加入原因。

在此1000個留言中祝願76人能成功得到KG的加盟。

[ Last edited by Kian76 on 2006-5-16 at 08:34 PM ]
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。