<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
WESTERN CONFERENCE
Round 1
(1) San Antonio Spurs vs (8) Sacramento Kings----4:1 Spurs win
(2) Phoenix Suns vs (7) Los Angeles Lakers------ 4:3 suns win
(3) Denver Nuggets vs (6) Los Angeles Clippers-----2:4 Clippers win
(4) Dallas Mavericks vs (5) Memphis Grizzlies-----4:1Dallas win

EASTERN CONFERENCE
Round 1
(1) Detroit Pistons vs (8) Milwaukee Bucks----4:0 pistons win
(2) Miami Heat vs (7) Chicago Bulls------- 4:2 heat win
(3) New Jersey Nets vs (6) Indiana Pacers------- 4:1nets win
(4) Cleveland Cavaliers vs (5) Washington Wizards-----4:2Cavaliers win
我硬係覺得king 同spurs有得打........
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-21 06:13 PM:

amare唔係無得出咩?
唔知喎
咁lakers就真係輸得喇, 後備都唔夠人打
house, jones, thomas, barbosa...

好彩lakers最近o個次都嬴番suns, total 都係輸1-3;
雖然brown 打得好左, 但 playoff 輸 2:4 or 3:4 都合理

希望lakers做倒神奇球隊喇
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-21 06:37 PM:
我硬係覺得king 同spurs有得打........
睇排名可能冇得打, 但係排名反映唔倒 kings 多左 artest 後o既實力
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-21 06:46 PM:

唔知喎
咁lakers就真係輸得喇, ...
我都想lakers創造奇蹟啊~
睇公牛、熱火點死,踢走76人........而家我要咒佢地報仇。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-21 09:03 PM:
睇公牛、熱火點死,踢走76人........而家我要咒佢地報仇。
唔洗掛.........
我唔係咁like lakers,所以對佢都冇乜期望
反而bulls我就想佢打好d... 但係我又鍾意wade wo~~
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-21 06:55 PM:

我都想lakers創造奇蹟啊~
but nash is the best pg wor~
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-22 12:09 AM:

but nash is the best pg wor~
suns ge fastbreak同埋3-pt都夠做~~
lakers係對suns ge籃底會好d ge
假設kurt thomas同amare都打唔到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。