<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-1 01:13 PM:
就連pistons尋日都失守... 最有冠軍相...
聽講活塞呢場防得唔差,
但係公鹿成班人射到癲左,成隊命中率有6成~
不過無睇場波就唔知係咪啦~

另外,打完第一場,仲諗住king無得同spurs打tim,
點知跟住3場又打得幾好wo, now 2-2,
睇下係我之前估咁,4-3spurs win先~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-1 01:18 PM:

咁我知la.... 可能我一直login左~
唔好意思ar,誤導左你tim~
洗乜唔好意思丫,
太客氣啦~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-1 01:17 PM:

係,nash防守差,所以suns同以前mavs...
湖人拖慢晒嗰節奏,
狂攻籃底,第四場我睇左下半場,成隊人都無乜射過波,
連kobe 都無乜射中距離,係有d 3分 open look先射~
搞到suns 籃底係咁被屈機,odom博左唔少and 1, marion foul out tim~

之前成隊太陽都話只要打番平時ge風格,冠軍都有得攞,
但now睇黎,無籃底真係唔掂,就算俾佢ko 湖人,都過唔到小牛,馬刺,甚至快艇~
Originally posted by queenly at 2006-5-1 01:31 PM:
thx stephy, i really don't know there is such a good website, any more free site for nba movie?
你想睇湖人片ge話 ,可以去湖人王國,呢個website係湖人fans必去地方呢,
唔知你知唔知呢個網?
呢場波我想用bt download,
但又驚傷機wo.......我之前都用bt download 過幾十gb 野ga la,
有無話download 幾多野 部腦就開始慢ga?(電腦白痴問題)
Originally posted by queenly at 2006-5-1 01:46 PM:
oh no need, i have found it
yeah,好易搵啫,yahoo search 湖人王國就搵到,
有好多影片睇,but要做會員~
另外,有d 湖人fans 真係分析得超好,去湖人投搞區睇下啦~
Originally posted by queenly at 2006-5-1 01:56 PM:

但係湖人王國真係個個都係Cd-rom, 我要將26FUN既文化帶入去, 瘋狂回覆!
去到現場討論區,就好多人講ga la~
不過影片區,投稿區,真係好多cd-rom~
Originally posted by queenly at 2006-5-1 02:24 PM:

?
你巳經係湖人王國留過言la,
我都係你留言個post留言了~
Originally posted by queenly at 2006-5-1 02:45 PM:

why你可以咁快知我係邊度留佐言, 好似比人起作底咁
haha,唔算好快啫~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-1 03:03 PM:

佢好大隻...
所以剷籃成日and 1!!
佢上年未傷嗰陣博勁多罰球,
nba頭幾個.........
if lakers進到級,對快艇真係好難打..........
sam 呢個老油條食硬parker,
brand又無人mark到(要靠brown了),
仲有莫比利同Radmanovic放冷箭...........

我諗呢場波會打多d 8號戰術~
不過..........都係lakers進到級先諗啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。