<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-2 06:15 PM:

大家睇下湖人fans high成點啦~
http://youtube.com/watch?v=p0k-Z6fyDCo
我去紅館睇香港隊比賽都係咁嗌~
如果係現場睇到kobe咁入,可能嗌到痴左線tim~
佢地一齊嗌 MVP. MVP   ,真係好正~
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-3 12:07 AM:

恭喜KOBE又多個女喇。今日KOBE既二女出世﹐真係值得高興 。 拒心情o甘好相信聽日SUNS又係凶多吉少喇...
希望如此吧~
臨訓前支持下湖人先~
Originally posted by 清揚 at 2006-5-3 12:54 PM:
太陽一定要連追3場ar
我好憎Lakers果D茅到跌渣既打法,班友去打街場實比人丙硬
湖人今場好矛?
kobe 今日做過d咩?
我睇espn highlight only 見bell 一野cool 住kobe 條頸,
搞到kobe 仆左係度.............
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-3 08:06 PM:

哈哈﹐呢個時候艾兄吾響到既 ?...
Kobe 最難睇嗰下係批m.miller 嗰下啫~
nowitzki 嗰球.........無乜印象la~
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-3 04:29 PM:

kobe之前批左bell一野
無片睇tim.......
不過bell 都好好戲ga, 成日都插水,
又用埋d cheap 招 挑起人把火..........

but 今季kobe真係唔多好脾氣..........好易比人挑引成功...........
Originally posted by 牛球 at 2006-5-4 03:43 AM:
我dl左湖人第四場波,超正,高比雖然犯...
而家湖人都唔算單天保至尊啦,
整體合作得幾好,
尤其第4場----odom 博幾次and 1吊住命,george入3球3分追分,
parker關鍵3分+偷波, 先至有kobe 的buzzer beater~
湖人俾我預期中打得好好啊,希望下場頂得住啦,
唔係去番sun 個主場打就難打了..........
希望湖人頂得住吧..............
唔知聽日電腦有無邊台播呢..............
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-4 09:07 PM:

Really ???
唔計o'neal我覺得係啊~
but malone真係自己練出黎~
o'neal就............都唔知叫肌肉定咩.......
Originally posted by Kian76 at 2006-5-4 09:12 PM:

係真架,我咪講緊呢件事囉。開頭馬龍就己經屈晒機啦,之後洛文出賤招先贏倒。
我有睇過呢後片wo~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。