<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
得分: duncan( 不勝無歸,屈爆小牛內線)
籃板: 老ben (番到主場,應該好番d掛)
助攻: billups  (我估活塞番到主場進攻應該回復正常,全面開火)
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-17 05:56 PM:

真係靠綠葉,對LAL靠T.Thomas, 對LAC靠Bell,唔洗打死一個Marion
而家太陽打七個人........仲要靠快,又無高佬........
nash ge體力而家巳經受影響.........
今日睇espn highlight, 有球marion入樽之後,跌左落地, then一時間起唔到,
隻腳抽下抽下,唔知係咪抽根...........
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-18 11:18 AM:

一次入明星賽,被球迷忽略
樣的問題...無計的~
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-18 09:51 AM:
騎士3 比 2
活塞乜事............
lbj 是癲的嗎?
21歲,第一次入季後賽,令到成隊打出黎仲勁過f 4 對活塞嗰時多多聲...........
唔願意看到LBJ 超越kobe tim............
得分:brand (屈爆sun 內線機)
籃板:marion ( 彈弓人)
nash: nash ( 唔洗解啦)
Originally posted by Kian76 at 2006-5-19 12:22 AM:

感覺上曉士係騎士既毒瘤......你唔覺出曉士時騎士反而表現差了的嗎??我只能說錯配。
無曉士反而連贏3場...........
咁即係點?
得分: nowitzki ( 無左terry, 到佢發威la 掛~)
籃板: 老ben (打死唔信活力會咁88.........)
助攻 : billups ( 打死唔信活塞d 進攻會咁.......)

聽日兩場都超好睇,希望我自己起到身啦..........
活塞對騎士場波好緊湊...............
活塞進攻未搵到節奏.........
打到第三節都係領先騎士兩分......仲要啱啱連入3個3分先反超.........
Originally posted by queenly at 2006-5-20 09:20 AM:
nashisthebestpg你係邊度睇直播?
我一直都係睇now的~
而家都睇緊小牛對馬刺~
得分: LBJ( 佢玩晒ge.......)
籃板: 老ben (雖然佢今年好以廢過近幾年.....但2隊波搶板仲係佢最好....)
助攻 : billups ( 次次都唔仲....今次到佢掛............)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。