<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-24 07:50 AM:

hehe 我都話會跌眼鏡架啦。今日可...
暫時都估中 ben
我26fun italy league都嬴左冠軍喇

[ Last edited by 艾力克 on 2006-4-24 at 09:06 AM ]
Originally posted by 清揚 at 2006-4-24 11:54 PM:

我系常客
但真係估唔到有 kian76, x, lookityourself, pyliu
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-25 08:42 AM:

我都覺得好好笑。竟然有我個名... 所以都自己VOTE左自己一票
可能你得罪左阿感都唔知
pts: brand
reb: brand
ast: cassell
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-25 12:20 PM:

邊鬼個係阿感我都未識。我以前係CD ROM﹐所以吾多發言。係玩YAHOO先多D響呢邊出現。

開左波你先來GUESS未好著數lor你 !!!
尋晚上唔倒網呀, 跟住又唔舒服
咪俾番分你囉
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-25 03:43 PM:
今日呢場冇睇... 唔知輸d乜
睇stats就命中率好低
不過近呢幾年成日都有球隊0-2落後,返到主場之後追返2-2
我一直唔睇好 denver, 希望 clippers 快d嬴 4-0 抖下
pts: arenas
reb: jefferson
ast: kidd
blk: Ilgauskas
to: arenas
stl: hughes
3ptm: jackson

hughes 負責偷 arenas d 波
Originally posted by terryjog06 at 2006-4-25 10:00 PM:
睇咁多...      
版主好易會眼花

清兄 愈黎愈覺得你好人同好堅
點解咁講?
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-25 10:16 PM:

雖然清兄講得有道理﹐但的確會令B...
我都係見有人估我先估, 依度好似玩緊考眼光咁
just 講出黎睇下中唔中
想問下點解公牛要放走 tim thomas?
3分 pf
留黎o係 playoff 做後備都有好大威脅呀???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。