<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-6-21 08:38 PM:

下年到Iverson。哈哈!!
最好Kobe 大戰 AI ~
Originally posted by FRANCISE at 2006-6-21 02:51 PM:

ZO , Payton 終於可以一嘗總冠軍的滋味了

[ Last edited by FRANCISE on 2006-6-21 at 03:16 PM ]
佢地真係開心到傻~
好彩PAYTON 都有入下D clutch shoot, 叫做有少少貢獻~
Originally posted by 038886 at 2006-6-21 10:47 PM:
最關見係最後possy果球3-points~~"
呢條友成日放冷箭,
成盤冷水照頭淋...........
Originally posted by queenly at 2006-6-22 12:03 AM:

聽nashisthebestpg講佢地好似係內控
少少啫............
但佢地無布朗時代咁團結係事實...........
亦聽聞piston會trade 走老ben.............
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-22 12:23 AM:

唔係掛
老ben係 free agent 黎架喎, 仲有人trade? 係睇話睇黎又係salary問題
又是一年的自由球員交易的時候到了,在今年夏天的自由市場上有不少的好球員,班-華勒斯無疑是其中最「重量級」的球員之一。然而他的前景並不好,台北時間6月19日《芝加哥太陽時報》消息,活塞隊管理層已經決定在今年夏天交易大本。

其實大本被交易的原因有兩點,第一是其32歲的年齡,再加上在季後賽裡的糟糕表現。其二就是大本收不住自己的嘴巴,並多次與總教練菲利普-桑德斯發生口角並批評球隊的防守太軟弱,這讓活塞隊的管理層感到很反感。

本來大本在賽季中更換了經紀人並希望能得到一份高薪合約,不過現在活塞隊已經不再願意為老邁又不聽話的大本付出什麼了。

都係傳聞啫~
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-22 12:30 AM:

我知
但係free agent喎, 唔可以直接簽咩?
點解要交易?
所以先問係咪薪金上限問題?
可能piston 唔想連渣都無,
所以想先簽後換掛..........
Originally posted by Kian76 at 2006-6-22 12:38 AM:

大賓睬你都傻。
咁我就唔知啦~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-22 12:42 AM:
heat贏左我都好開心(邊隊贏都冇緊要,2隊都like)
但係今場我睇唔到...

WADE真正next mj~~
追到last 一場睇唔到又係慘d ge.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。