<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-24 07:50 AM:

hehe 我都話會跌眼鏡架啦。今日可...
pacers對nets我預左有得打
因為nets冇籃底,反而pacers有就有~~
打得過ga~~可惜carter on fire都冇用
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-24 06:16 AM:
估唔到kobe打成咁...........22分.......
唔係咁講ge,playoffs唔係打一個人
今日輸好少ja ma,如果下場作出適當ge調整,贏都唔奇
最緊要其他隊友都打得好~~呢場波輸咩?? 輸後備冇得分能力,得11分
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-24 09:04 AM:

暫時都估中 ben
我26fun italy league都嬴左冠軍喇

[ Last edited by 艾力克 on 2006-4-24 at 09:06 AM ]
如果nowitzki又多唔過31~咁冇人估中係carter wo~~
Today highest:
Pts:31 (Carter,Nowitzki)
Reb:17 (B. Wallace)
Ast:10 (Nash)

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-4-24 at 12:25 PM ]
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-24 03:50 PM:

乜真係有人中晒3個o甘多??? 佩服佩服 !!!
我都唔算3個ge,2個半la~
因為reb估果時諗唔掂ben定sheed好,所以咪話佢2個其中一個
有時sheed可以打到好似duncan果d stats~~廿幾分十幾個板

唔估kobe都因為有少少考慮,因為playoffs好多時都偏向打整體
同埋硬係覺得kobe呢場唔會太多分,下場或者會估返kobe
因為輸左一場,博佢下場發威追返場~

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-4-24 at 05:41 PM ]
Originally posted by Chenjinnan at 2006-4-24 04:43 PM:
唉... 所有較高順位 (種子) 都贏,淨係 Nets 輸...
clippers都算ge~~不過clippers就戰績好d
nets係暫時唯一主場輸波
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-24 04:05 PM:

聽日得番2場波﹐

CHICAGO @ MIAMI
DENVER @ LA. CLIPPERS

吾知大家仲想吾想繼續玩﹐定係等後日?
聽日範圍細d,後日就3場...
我冇緊要,都係照估je~~
CHICAGO @ MIAMI
DENVER @ LA. CLIPPERS

Pts:Wade
Rebs:Kaman
Ast:Wade

我都覺今次難估d...

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-4-24 at 06:57 PM ]
Today's highest
Pts:30(Nocioni)
Reb:14(Camby)
Ast:11(Cassell)

我諗都好難估中3個
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-25 02:18 PM:

I dont even have 1 ~~~
I have higher expectation of DENVER gah.... but now I think they will get kicked out by LAC
今日呢場冇睇... 唔知輸d乜
睇stats就命中率好低
不過近呢幾年成日都有球隊0-2落後,返到主場之後追返2-2
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。