<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 02:20 PM:

stockton都有好多ga~~不過可能太陰濕睇唔到~~
佢2個老波骨好多招ga~~ 不過必需ge,打得斯文就比人恰ga la
最慘係馬龍本身己經係全NBA最大隻既球員,仲要加埋d不留情茅招,對手真係似俾人虐打多過犯規。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 09:03 PM:

係lor...都唔關果單野事
根本佢4條友都冇chemistry
Kobe攪到馬龍退休。
我愛長澤
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 09:03 PM:

kobe今季可能拎成3000分
唔會,冇積遜佢個人技術就算幾勁都唔會有今日既分數。
我愛長澤
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 09:05 PM:

佢舊手瓜
係rodman先同佢咁鍊得!!
洛文俾佢打到趴左o係度,係要靠d賤招先贏倒馬龍。
我愛長澤
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-4 09:07 PM:

Really ???
肯定!!!講到肌肉既力量馬龍一定唔差過奧尼爾。一個係練野狂,練到自己超大隻,傳聞每日練3小時。癡線。一個就天生既。
我愛長澤
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-4 09:09 PM:

記得RODMAN 曾經同 MALONE 打摔角﹐係咪真?
係真架,我咪講緊呢件事囉。開頭馬龍就己經屈晒機啦,之後洛文出賤招先贏倒。
我愛長澤
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-4 09:12 PM:

唔計o'neal我覺得係啊~
but malone真係自己練出黎~
o'neal就............都唔知叫肌肉定咩.......
馬龍係唔夠奧尼爾高大姐。哈哈!!奧尼爾以前好瘦好大隻架!!呢d真係天生。
我愛長澤
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-4 09:13 PM:

我有睇過呢後片wo~
好正。
我愛長澤
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 09:53 PM:

呢d表演賽...一早傾定晒ga la
wrestling係打獎金果d先會打真軍je
唔係呀,好似話係在球場上結怨,洛文在場上俾馬龍爆到七彩,然後唔憤氣不自量力下同馬龍挑機,結果......雖然係贏了,但反而仲傷過輸o個個馬龍。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by queenly at 2006-5-10 05:12 PM:

係囉! 今場其實兩隊都打得好, 鄧肯唔知點解命中八成, 仲可以有十幾球罰球射, 不夠今場既重點係馬刺冬結唔到奴域。
兩隊防守都做得唔好,引致雙方命中率提高了。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。