<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站
返回列表 回復 發帖
今日睇黎都未必中一個~~
除非camby狂搶板

P.S. livingston今日打得幾好,頭先睇上半場~~
佢上年果時幾睇好佢ga,可惜成日傷...
佢係6'7" ge身高做pg,都幾有優勢

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-4-30 at 12:32 PM ]
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-30 12:38 PM:
對金塊都ok失望...........
諗住佢可...
melo比人緊盯...
呢2隊經常性會有幾分鐘時間好似鬥攻咁,次次用6,7秒完成一個攻勢...
又或者果時比nuggets lead到個節奏~~
最緊要佢地今年3分差左好多...
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-30 12:53 PM:

呢三年DENVER都有打入決賽嗎?

...
今日reb最多唔知係咪anthony呢 anthony領先緊... 但brand可能追到
諗住pistons可以sweep bucks,所以唔諗住佢地返主場反底...
反而mavericks好大機會掃走grizzlies
唔通grizzlies要連續3年playoffs都要食蛋..
livingston唔知係咪因為高到ge野多d
成日見佢d pass都好估佢唔到,但又可以令隊友輕鬆得分~~
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-30 01:23 PM:
總覺得金塊應該改一改戰術,嘗試用唔同...
前2年nuggets 3分都好掂... 唔知點解今年死晒火... boykins d 3分都差左
Originally posted by queenly at 2006-4-30 02:17 PM:
快艇已經win佐, 亦都意味著湖人已經緣...
佢地係用緊同一個場~ o係北美體壇好耐未試過playoffs有2隊共用一個場
今年有機會黎多次
Originally posted by queenly at 2006-4-30 03:20 PM:

how ar, laker個場中間印住laker個logo, clipper個主場印住clipper個logo ga bor, 每場打之前換logo?
好似紅館果d咁ja ma
鋪ja ma
你睇下,2個場都係staples center黎ga

2個一模一樣~

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-4-30 at 03:23 PM ]
或者呢張相清楚,睇得出係鋪出黎ga ja

同一個位置
Originally posted by queenly at 2006-4-30 03:32 PM:

我醒起喇, 我係呢個場in 個kobe face,
how??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 NBA 季後賽 PLAYOFF 吹水站

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。