<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你地睇波以黎見過最勁既陣容係...??(唔計睇返舊片果d)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-4-21 11:53 PM:

卡富殺著系出D屎忽波出黎令對手後防一片運亂
卡富既傳中一直都好準確,落點好準,絕對唔係屎忽波搏大""慕""。
我愛長澤
Originally posted by brightman at 2006-4-22 12:00 AM:

A.cole走因為錢既問題....而講錢邊個夠車仔多呢
皇馬都比到錢佢啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-21 11:55 PM:

講英格蘭左閘我都係鍾意艾殊利高爾多d
艾殊利高在當今球壇除了森保達外,還有對手嗎??no way!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-22 12:03 AM:

艾殊利高在當今球壇除了森保達外,還有對手嗎??no way!!!
真係好想佢黎皇馬
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-22 12:04 AM:

真係好想佢黎皇馬
皇馬真係要買好多人...後防, 中場, 前鋒又唔知有無人走.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by abc123aa at 2006-4-21 11:57 PM:

我記得卡富同簡迪拿d出波都好多時唔係唔靚就唔準,只係好少何佢地會傳得好........
可能你睇羅馬d波比較後期,在他們開始走樣的時候先睇,不過卡富d波係俾位唔俾人多,佢好少會出到唔知去邊,好多時出o個個位就o個個位,只係d隊友會走錯位。老實講,好少翼(當時打翼衛)會出波出去人地個頭度為主,因為好多時係奔跑中出波,又或者被力逼下,太要求俾落人個頭度反而會出唔倒波。但後上既閘或碧咸這些是中場組織後在遠一點的地方,較空之下傳中的傳中球,自然有更充足既時間瞄人頭。
我愛長澤
Originally posted by brightman at 2006-4-22 12:06 AM:

皇馬真係要買好多人...後防, 中場, 前鋒又唔知有無人走.
當年托迪唔去皇馬受難係正確既決定,皇馬真係有排執,要贏冠軍留在羅馬仲有機。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-22 12:07 AM:

可能你睇羅馬d波比較後期,在他們...
我係係巴迪高加盟果屆先開始睇,以前d野都唔係記得好清楚
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-4-22 12:06 AM:

走就應該唔多,就算係都係d小將,兩三個人已經夠啦~唔需要太多人加盟
摺吧啦
收夠籌,退兵~!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你地睇波以黎見過最勁既陣容係...??(唔計睇返舊片果d)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。